Anne Oluyorum :))

bmsrc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
130
21
118
Bugün itibariyle 4 hafta 5 günlük hamileyim:nazar::92: daha çok yeni zaten henüz 2.5 aylık evliyiz ama hemen istiyorduk :34: inşallah 40 haftayı da sağlıklı geçiririz :40: Allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:

Hayırlı olsun canım :) hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşaAllah. Darısı bana ve benim gbi isteyenlerin başına.....

Çookk teşekkür ederim :34: liliqum doğum zamanı bir gün arayla olarak gözüküyor dikkatimi çekti :)

herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

ilk belirtilerin nasıldı

adet sancım benim olmaz. ben sadece gününü bilirim. adet tarihim yaklaşırken kasıklarımda ağrım vardı. adet tarihime 10 gün varken kan tahlili yaptırdım fakat sonuç <3 şeklinde negatif çıktı. sadece biliyordum hissediyordum hamile olduğumu:34: hissetmek ve adet tarihi yaklaşırken oluşan kasık ağrısı dışında hiç belirti yaşamadım.şu anda da göğüslerim hafif şişti. onun dışında ne mide bulantısı ne başka birşey yaşamıyorum.hatta arkadaşlarım annesini seviyor hiç sıkıntı vermiyor diyorlar belki de belirtiler konusunda birşeyler söylemek için çok erkendir :34:

arkadaşlar bende anne oluyorum Allah ın izniyle bugün öğrendimm :) son adet tarihim 29 ocak kaç haftalık hamileyim ben şimdi :)

hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inş. bende dün öğrendim hamile olduğumu. hayırlısı bakalım. :)

Hayırlı ugurlu olsun sglıkla kucagına alırsın inş:)

sağlıcakla doğsun inşaAllah tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun :)

Bende bugün itibariyle 4 hafta 1 günlük hamileyimm.. dün ğrendik bebişimizi Allah'ım yüzünü göstersin inşallah sağlıkla. Bebek bekleyen tüm anne adayları içinde duam aynı, sağlıkla , sorunsuz Allah hepimizin bebeğinin yüzünü göstersin inşallah. Tuhaf bir duyguymuş sahiden.:21::21::21:

Back
X