Anne oluyorummm inşallah.. Umutsuz olmayın!

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
Dün öylesine bir test aldım, sadece adetim gecikti, aman yapıyım bi bakalım dedim.
Ve çift çizgi, hemen kan vermeye gittim. Hamilesin ama ultrasona gir yarın dediler.
Kaç haftalık hamileyim anlayamadım, heyecandan sormakta aklıma gelmedi :(
Resimlerden bakar mısınız kızlar?

Bugün ultrasona gireceğim, 1 yıllık bekleyişten sonra çok heyecanlıyım.
Bana dua edin, şuan öyle çok ihtiyacım var ki!!!!

Birde umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
Ben hep olmulu düşünmeye çalıştım. Zamanı var, Allah ne zaman isterse dedim. Ben kafama takınca gebe mi kalacağım?, üzülünce ne kazanırım ki?dedim.Ve hep dua ettim, sizlerde dua edin bol bool..
Herşey kısmet, Rabbimden isteyen herkezin sağlıklı bebekleri olmasını diliyorum tüm içtenliğimle.

Eklentiler

• IMG_20141216_234700.webp
    IMG_20141216_234700.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 317
  • IMG_20141216_234718.webp
    IMG_20141216_234718.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 295
Hayırlı olsun canım sonucunu tam okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla 3 haftalık falan tahminen .

Dün öylesine bir test aldım, sadece adetim gecikti, aman yapıyım bi bakalım dedim.
Ve çift çizgi, hemen kan vermeye gittim. Hamilesin ama ultrasona gir yarın dediler.
Kaç haftalık hamileyim anlayamadım, heyecandan sormakta aklıma gelmedi :KK43:

Ben hep olmulu düşünmeye çalıştım. Zamanı var, Allah ne zaman isterse dedim. Ben kafama takınca gebe mi kalacağım?, üzülünce ne kazanırım ki?dedim.Ve hep dua ettim, sizlerde dua edin bol bool..
Herşey kısmet, Rabbimden isteyen herkezin sağlıklı bebekleri olmasını diliyorum tüm içtenliğimle.

gözün aydın canım hayırlı olsun son bat ne zamn.?

Hayırlı olsun canım sonucunu tam okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla 3 haftalık falan tahminen .
Hımm kalitesiz çıkmış resim yaa..
Teşekkür ederim. Öyle heyecanlıyım ki. 12,30 da randevum var, duramıyorum yerimde.o_O
Nereden anlaşılıyor 3 haftalık olduğu, hiç anlamıyorum ben.

gözün aydın canım hayırlı olsun son bat ne zamn.?
Ben Bat'ı falan hiç bilmiyorum o_O Şimdi bakayım netten de.. İlk gebeliğim, hiç bir şey bilmiyorum.
Darısı olmayanlara nasip olsun en kısa zamanda..

Hımm adet tarihi. 9 aralıkta adet olmam gerekiyordu tahminen, en son 9 kasımda adet oldum sanırım

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

bak canım burda değer aralıklarına göre kaç haftalık yazıyor senin değerine göre 6 haftalık...

Ben Bat'ı falan hiç bilmiyorum o_O Şimdi bakayım netten de.. İlk gebeliğim, hiç bir şey bilmiyorum.
Darısı olmayanlara nasip olsun en kısa zamanda..
Amin canım ..
İnşallah sen de sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini hem karnında, hemde doğunca :KK46::anneadayı::KK36:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

bak canım burda değer aralıklarına göre kaç haftalık yazıyor senin değerine göre 6 haftalık...
Hımm anladım, teşekkür ediyorum.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Kimseye aratmasın Allahım..

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Kimseye aratmasın Allahım..
Aminnn.. Yıllarca bekleyenler var, ben 1 yıl bekledim çok değil ama nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum.
O yüzden burada ki herkezin tez zaman da sağlıklı bebekleri olsun inşşşşşş.

Selam canım hatırladın mı konu açmıştım BDV ye ordan hatırlıyorum bende seni çok sevindim inan çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alabileceğin günleride görürsün tez zamanda inşallah tatlım Rabbim inşallah bana da nasip eder

kızlar beta 31,21 doktor hamilesin ama daha çok yeni dedi dün bu değerdi yarın yine cagırdı sizce nasıl düşük mü değer korkuyorum yükselme olmayacak diye

Selam canım hatırladın mı konu açmıştım BDV ye ordan hatırlıyorum bende seni çok sevindim inan çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alabileceğin günleride görürsün tez zamanda inşallah tatlım Rabbim inşallah bana da nasip eder
Evet hatırladım canım yaa.. Cuma günü yazmışım. Vayy bee.. haberim bile yokmuş.
Sevincimi paylaşmana bende sevindim.
Aminnn. İnşallah tez zamanda Rabbim bağışlasın evladını. Haberlerini bekliyorum ve inanıyorum da,
Büyük bir problem yoksa, olmayacak diye umutsuzlanmak niye. Sabır ve dua:)

Evet hatırladım canım yaa.. Cuma günü yazmışım. Vayy bee.. haberim bile yokmuş.
Sevincimi paylaşmana bende sevindim.
Aminnn. İnşallah tez zamanda Rabbim bağışlasın evladını. Haberlerini bekliyorum ve inanıyorum da,
Büyük bir problem yoksa, olmayacak diye umutsuzlanmak niye. Sabır ve dua:)

İnşallah tatlım aynen hiç haberin yokmuş :) nasıl güzel olmuştur süpriz oldu sana da bende cuma gününe randevu aldım kadın hastalıklarına bakalım bı gorunmek ıstıyorum bir sorun var mı diye? tekrardan tebriik ederim canım :)

İnşallah tatlım aynen hiç haberin yokmuş :) nasıl güzel olmuştur süpriz oldu sana da bende cuma gününe randevu aldım kadın hastalıklarına bakalım bı gorunmek ıstıyorum bir sorun var mı diye? tekrardan tebriik ederim canım :)
Yaa sorma öylesine almıştım testi. Bu arada yaşın da 24! üstelik 4 aydır korunmuyorsun. İnan bana çok yersiz stres yapman.
Git görün evet, bana sorun yok bekle bir kaç ay demişti. Sana da öyle derse artık stres yapmazsın gerisini Allah'ın takdirine bırakırsın, anlaştık sanırım:)

merhaba ark 2 yıllık evlıyım bundan adetlerım duzensız oluyor 1 yıl once boş gebelıkten kurtaj oldum kurtajdan sonra 5 ay duzenlı adetten sonra yıne duzensızleştı
bu enson kasım 11 rengl oldum bu ay olmadı sımdıaralık basından berı cok sık ısrarım gelıyor aralık 4 gıbı kahve rengı akıntı geldı 3 gun sadece vc gıdınce peçeteye gelıyordu buara kasıklarmıda cok hafıfbatma ve aksamları bazen bulantı oluyor sızce hamıle olabılırmıyım test yapmaya cesaretım yok :KK43:

canım kaç haftalık olduğunu dr. ultrasonda gördükten sonra söyleyecektir. adetini yeni geçtiyse muhtemelen 4 haftalıktır.benim de en son adet tarihim 26 ekim ve şuan 6+3 üm. hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Back
X