Anne oluyorummm inşallah.. Umutsuz olmayın!

CNm benim anladım seni de peki adetten Ne kadar once baslAdı bu sancın? Ayrıca her ay oldugu gibi mı yani , çünkü benim zaten her ay öyle erken baslar
12 gün önce başladı benim sancilar batma seklinde. Normalde adetten en fazla bir Gin önce falan sancim olur

CNm benim anladım seni de peki adetten Ne kadar once baslAdı bu sancın? Ayrıca her ay oldugu gibi mı yani , çünkü benim zaten her ay öyle erken baslar
Aynen öyle her zaman ki gibiydi..
Seni boş yere umutlandormak istemem ama benim öyleydi, bende 1 hafta önceden belirtileri görürürm.

Hatırladım seni başka bir topikten.. bir şey kullandı eşin veya sen??:KK16:

:nazar:Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin.. :anneadayı:
Hiç bir şey kullanmadık canım, doktor bir kaç ay dene olmazsa ilaç yazıcam dedi.
Aksi bir iş yerim var gidemedim bir türlü, ben duaların gücüne inanıyorum. Hep dua ettim, tabi annem falanda etti hep.
Aminn Allah size de isteyen herkeze, hayırlı şekilde tez zamanda versin inşallah.

Seni boş yere umutlandormak istemem ama benim öyleydi, bende 1 hafta önceden belirtileri görürürm.
Yalnız benim sancim soguk suya dokunduğum an veya rüzgar estiği an artıyor .. Ayrıca uyanmaya doğru gaz sancısınyla karışıyor cok kötü oluyorum

Yalnız benim sancim soguk suya dokunduğum an veya rüzgar estiği an artıyor .. Ayrıca uyanmaya doğru gaz sancısınyla karışıyor cok kötü oluyorum
Hımm, benimde adet sancım öyle olur, mesela soğuk arabaya bindiğimde o koltuğun soğukluğu daha çok sancı yapar.
Beklemen gerek biraz, kim ne dese boş, sonra gecikirse bir test..

Hımm, benimde adet sancım öyle olur, mesela soğuk arabaya bindiğimde o koltuğun soğukluğu daha çok sancı yapar.
Beklemen gerek biraz, kim ne dese boş, sonra gecikirse bir test..
[/QUOteşekkür CNm benim cok Sagol yardımcı oldugun icin :) ins olmam ya artık vajinismusla Ugrastim 1 seneden fazla herkesin cocuk beklentisi var artık

Back
X