- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi birprofilhesabi
Benim de annem beni hiç öpmemiştir, seviyorum dememiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle kadinlarin evladida hep hayırlı çıkarBaşkalarının aile ilişkilerine bakıp annene cephe alman cok acımasızca. Benim annemde soğuk birisi ama asla basklarina bakıp ne kendimi üzerim ne de anneme bilenirim benim annemin yapısı bu demekki aksine bende duygusuz degil tam tersi cok duygusalım ama asla anneme karşı boyle düşünmem sende yapma bunu
Kuzuum simdi herkes anlamaz bunu ama anne laf soyleyince ok gibi saplaniyor icine insanin ....bosver,onun tavirlarindan sen sorumlu degilsin nisanlina ve ailesine mahcup olma en azindan caktirma (ilerde sana karsi kullanabilitler)malesef her anne olan cok sevkatli olmuyor ya da once yasadiklarindan dolayi saglikli degiller, sebebi ne olursa olsun bir anne boyle mi olur sorusuna cevap arama onu boyle kabul et cunku diger turlusu seni yipratirAnnemin bana güzel şeyler söylediğini beni sevdiğini gelip bana sarıldığını öptüğünü doğru düzgün hatırlamam. Ben onu sevmeye çalışıncada beni geri iter hep. Yakın zamanda da evleneceğim bu virüs sürecinde genelde evdeyim dışarıda çıkmıyorum çıksam mı diye bir şey konuştuk ki ben çook dikkat ederim maskeye ve temizliğe. Ben kendimi düşünüyorum git kendi evin hazırlanıyor orda kalırsın dedi. Hiç mi üzülmez bir anne kızı evlenirken? Benimki beni erkenden göndermeye çalışıyor Kendime bir eşya alacağım yok alma evlenince sana alırlar zaten yapıyor. Çevreme bakıyorum arkadaşlarımın annelerine bakıyorum kızları için neler yapıyorlar. Bu şekilde büyümek ve bu muameleleri görmek çok zor gerçekten
Nişanlımın ailesi arar annemi hal hatır sorar annem numaralarını dahi kaydetmemiş hasta oldular o zaman bile arayıp bi geçmiş olsun demedi. Mahcup oluyorum nişanlımın ailesine karşı onlar bir şey demiyorlar tabi bu konuyla ilgili.
Geçen başka konuda da yazmıştım.
Evlendikten sonra ilk kez tek başıma annemlere uzun süreli kalmaya gittiğimde annem yaptığı böreği bana yedirtmemişti
Akşama kardeşi gelecekmiş ondan artarsa yersin demişti
Benim annem de öyle biridir yani
Hala düşündükçe ağlayasım gelir o dediğine
Bazı anneler sevmiyor niyeyse sebebini ben de bilmiyorum
Törpülenen bir şet değil mi acaba bunu çok merak ediyorum.Evet kıskanırlar bazı analar. Kendi doğurduğu kızı kıskanır ..bir de bazı kadınlar için kardeşi kızından daha değerli...Örnek benim annem
Törpülenen bir şet değil mi acaba bunu çok merak ediyorum.
Sonuçta senin kendi doğurduğun bir varlık var karşında.
Kıskanıp hayatı dar etmeden de yaşanamaz mı?
Hiç bilemedim valla.Ona göre dar olmuyor ki hayat..
Hiç bilemedim valla.
Misal bizim evde hep gerginlik vardır ikimiz aynı anda evdeysek
İnsanın bundan zevk alıyor olmasını benim aklım almıyor
Tabiki bana sevgisini göstermesi gerekiyor ama bu dediğinizi onaylamıyorum mesajınızı düzeltin lütfen burda anneme beddua ettircek değilim.Boyle ebeveynleri asla ama asla anlamiyorum. Korunabilirdi, aldirabilirdi, kendindeki tuhaflik icin derman pesinde kosabilirdi. Ama kendilerine muhtac onlardan sevgi dilenen insanlara yavrularina yara acıp duruyorlar. Dilerim ki siz bir gun bir sekilde boslugunuzu doldurun icinize sinsin yasaminizdaki herkes. Kimse kimseye sevgi borclu degil ama ana baba evladina borclu buna mecbur. Onun da sizin icin ici yanmadan ölmesin. Kusura bakmayin sefkatli olamayacagim. Cok sinirlendim.
Aynı şekilde benim deEvet kıskanırlar bazı analar. Kendi doğurduğu kızı kıskanır ..bir de bazı kadınlar için kardeşi kızından daha değerli...Örnek benim annem
Boyle ebeveynleri asla ama asla anlamiyorum. Korunabilirdi, aldirabilirdi, kendindeki tuhaflik icin derman pesinde kosabilirdi. Ama kendilerine muhtac onlardan sevgi dilenen insanlara yavrularina yara acıp duruyorlar. Dilerim ki siz bir gun bir sekilde boslugunuzu doldurun icinize sinsin yasaminizdaki herkes. Kimse kimseye sevgi borclu degil ama ana baba evladina borclu buna mecbur. Onun da sizin icin ici yanmadan ölmesin. Kusura bakmayin sefkatli olamayacagim. Cok sinirlendi
mesajınızı düzenleyin lütfen anneme beddua ettiremem.Boyle ebeveynleri asla ama asla anlamiyorum. Korunabilirdi, aldirabilirdi, kendindeki tuhaflik icin derman pesinde kosabilirdi. Ama kendilerine muhtac onlardan sevgi dilenen insanlara yavrularina yara acıp duruyorlar. Dilerim ki siz bir gun bir sekilde boslugunuzu doldurun icinize sinsin yasaminizdaki herkes. Kimse kimseye sevgi borclu degil ama ana baba evladina borclu buna mecbur. Onun da sizin icin ici yanmadan ölmesin. Kusura bakmayin sefkatli olamayacagim. Cok sinirlendim.
Aynı şekilde benim de
İçimi nasıl yaktigini bir ben bilirim bir Allah birde benimle aynı duyguyu yaşayanlar
Yani sevmeyince sevmiyor demekki açıklaması yok yada kendini sevdirmek için istediğini yap hep sefkatsiz kalıyorsun
Sadece kız kardeşi değil evlat olarak senin dışında herkes
Ailesinden çok fazla sevgi görmedi ama onlara çok düşkün biliyor musun çoğu zaman evlatlık oldugumu düşündüm keşke kalkıp biri deseydi inan canım acimazdi iyi de gerçek annem değilmiş ki derdim kendimi avuturdum. .
Ailesi agzinin ucuyla bir kere Nasılsın dese akan sular durur ben anne diye sarilsam nolur acaba
Aslında bu konuda ki bazı arkadaşlarin anlamamasinida anlıyorum anlasilacak birsey değil disardan geçen bir çocuğa bir kediye bile sevgimi verebiliyorum içten gelen birsey bir anne nasıl vermez evet anlasilmasi güç bir konu
Konu Sahibi sende uzulme arkadaşım ne güzel yuvani kuruyosun bak biraz sık dişini sabirli ol gormezden gel sonuçta senin davranışın ayrı onların ayrı
Özellikle de bu aralar sürekli içimde beynimde bu konu çok zordur bir evladin annesinden şefkat gormuyor diye aglaması yakinmasi birde diğer kardeşlerime karşı öyle degilSen de baya üzgünsün bu konuda belli...
Bence bazı kadınlar anne olmaya uygun değil, anne sevgisi meshurdur toplumda ana gibi yar olmaz deniyor ama herkes için geçerli değil...
Özelden yazabilirsin ben anlarım aynı durumu yasıyorum
Benim annemde bu tarz dostum. Bir kere saçımı okşamamıştır bir de 5 kardeşiz. Hiç birimizin saçını okşamamıştır. Madem neden 5 tane çocuk yaptın di mi? Ben de senin gibi çevremde gördüğüm anneleri içten içe imreniyorum ve Halime üzülüyorum. Ama elden bir şey gelmez. Bu da bizim imtihanımızAnnemin bana güzel şeyler söylediğini beni sevdiğini gelip bana sarıldığını öptüğünü doğru düzgün hatırlamam. Ben onu sevmeye çalışıncada beni geri iter hep. Yakın zamanda da evleneceğim bu virüs sürecinde genelde evdeyim dışarıda çıkmıyorum çıksam mı diye bir şey konuştuk ki ben çook dikkat ederim maskeye ve temizliğe. Ben kendimi düşünüyorum git kendi evin hazırlanıyor orda kalırsın dedi. Hiç mi üzülmez bir anne kızı evlenirken? Benimki beni erkenden göndermeye çalışıyor Kendime bir eşya alacağım yok alma evlenince sana alırlar zaten yapıyor. Çevreme bakıyorum arkadaşlarımın annelerine bakıyorum kızları için neler yapıyorlar. Bu şekilde büyümek ve bu muameleleri görmek çok zor gerçekten
Nişanlımın ailesi arar annemi hal hatır sorar annem numaralarını dahi kaydetmemiş hasta oldular o zaman bile arayıp bi geçmiş olsun demedi. Mahcup oluyorum nişanlımın ailesine karşı onlar bir şey demiyorlar tabi bu konuyla ilgili.
Profiliniz kapalıÖzelden yaz bi
Hicbir gunahi olmayan kendine muhtac bir canlinin kahrolmasina sebep olan herkes icin fikrim ayni istisnasiz herkes icin.Tabiki bana sevgisini göstermesi gerekiyor ama bu dediğinizi onaylamıyorum mesajınızı düzeltin lütfen burda anneme beddua ettircek değilim.