• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne sorunsalı

Neselikizzz

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
288
Arkadaşlar size kısa bir konuda fikir sormak istiyorum. 4 yıldır konuştuğum biri vardı. Annem onu pek sevmedi, maddi durumu ve bazı huyları nedeniyle başından beri karşıydı. Ben de ısrar ettiğim için evlendim. Ancak evliliğin ilk gününden itibaren süreci çok zorlaştırmaya başladı. Gelinlik seçimime, ev dizmeye, çeyiz götürmeye hiç gelmedi. Şu an 6 aylık evliyim ve evime bile gelmedi, sürekli kavga ve dedikodu peşinde oldu. Ayrıca benim de onun istediği gibi davranmamı istiyor. Daha önce 3 ay süre vermişti bosanırsın diye ama 6 ay geçti. En son halamın kızı bana hakaret dolu mesajlar attı, annem de bu konuda ‘ya o ya ben’ dedi ve beni tercih etmedi. Ben de bugün hepsini her yerden engelledim. Sizce bu tepkiyi vermekte geç mi kaldım?

Arkadaşlar size kısa bir konuda fikir sormak istiyorum. 4 yıldır konuştuğum biri vardı. Annem onu pek sevmedi, maddi durumu ve bazı huyları nedeniyle başından beri karşıydı. Ben de ısrar ettiğim için evlendim. Ancak evliliğin ilk gününden itibaren süreci çok zorlaştırmaya başladı. Gelinlik seçimime, ev dizmeye, çeyiz götürmeye hiç gelmedi. Şu an 6 aylık evliyim ve evime bile gelmedi, sürekli kavga ve dedikodu peşinde oldu. Ayrıca benim de onun istediği gibi davranmamı istiyor. Daha önce 3 ay süre vermişti bosanırsın diye ama 6 ay geçti. En son halamın kızı bana hakaret dolu mesajlar attı, annem de bu konuda ‘ya o ya ben’ dedi ve beni tercih etmedi. Ben de bugün hepsini her yerden engelledim. Sizce bu tepkiyi vermekte geç mi kaldım?

Evlenmişsin, nikah kıyılmış, karı koca olmuşsunuz. Annen daha neyin tribinde nazında. Seni evlendirmeyip ne yapacak, turşunu mu kuracak, kendine mi baktıracak, maaşını mı yiyecek ne yapacak?

Anneniz neden istemiyordu ?
Kuzeniniz size neden hakaret etti
Konu çok havada kalmış.
Bayramlaşmak için halamıza gittik, bize bir su bile ikram edilmedi. Ben de anneme yapılanın yanlış olduğunu söyledim. Annem de bunu kuzenime söylemiş, onun da zoruna gitmiş. Bu yüzden aramızda tartışma çıktı. annesine nasıl dermisim bize hürmet etmedi diye halbukı benım derdim yeme içme değil saygı sevgi

cok güzel soru benım layıgım değilmiş

Kumarbaz, alkolik, eskort meraklısı, seni döven biri mi eşin? Değilse mutluysan sorun etme anneni.

Bazı anneler çocuklarını kıskanır mutlu olmasını çekemez çocuğunun.

Kumarbaz, alkolik, eskort meraklısı, seni döven biri mi eşin? Değilse mutluysan sorun etme anneni.

Bazı anneler çocuklarını kıskanır mutlu olmasını çekemez çocuğunun.
asla öyle biri değil zaten öyle olsa benım kendime garazimmi vardı
sadece ben annemın bencilliklerinden bıktım

asla öyle biri değil zaten öyle olsa benım kendime garazimmi vardı
sadece ben annemın bencilliklerinden bıktım

Bırak ne hali varsa görsün o zaman. Onun sorunu er ya da geç yine yüz yüze geleceksiniz, barışacaksınız.

Maddi durum ne demek ? Bazı huylar ne demek ? Annenizi çok şuursuz yazmişsiniz .Birde daha altı ay konuşmak için çok erken

Bence siz genede o kapıyı çok hızlı carpmayinda sonra lazım olur falan daha toz pembe altıncı yıla kadar gelin bakalım.Ben olsam öyle ilerlerdim
Ayrıca hala kızı hakaretler vs hiç anlamadım.Biraz açarsanız şu maddi durum olsun huylar olsun belki bizde anlarız yani.

siz mutluysanız evliliğinizde ve kendi içinizde anneye takılmayın
bazı insanları ne yaparsanız yapın mutlu edemezsiniz.
anneniz de onlardan biri sanırım

Back
X