• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sözü dinlemek

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Anne sözü dinlenmeliymis gerçekten
Kadın 3 gündür bana dışarı çıkma evladım çatılarda kar var üzerine düşer, apartmanlara yakın yürüme derdi gece 22:30 civarlarında bakkala çıktım ve evet annemin dediği oldu çatıdan baammm kocamankar kütlesi üzerime düştü hala başım ağrıyor yarın doktora gidicegiz şunu anladım ki bu havalarda dışarıya cikmak tehlikeliymis

Geçmiş olsun. Bende evdeyim tüm aile eve tıkıldık bu kar yüzünden, gökten olmasa yerden tehlike var kayıp düşmekten korkuyorum, ıslanmakta cabası... :KK51:

Sadece kar oldugu icin degil havalarin guzel oldugu zamanda binalarin cok altinda gezmemek gerek, evimin cok yakininda baba cocugun ustune kocaman tabela dustu ramak kala olumden donduler. Adamin kolu kirildi sadece. Kac kisi kafasina saksi vs dustugu icin öldü ya. Bu memlekette camdan ustune cocuk dusen var neyi konusuyoruz.

Sadece kar oldugu icin degil havalarin guzel oldugu zamanda binalarin cok altinda gezmemek gerek, evimin cok yakininda baba cocugun ustune kocaman tabela dustu ramak kala olumden donduler. Adamin kolu kirildi sadece. Kac kisi kafasina saksi vs dustugu icin öldü ya. Bu memlekette camdan ustune cocuk dusen var neyi konusuyoruz.
Bilemicem ben sadece kışın böyle bı olay yaşadım ve en çok böyle olaylar kışın yaşanır canım :)

Geçmiş olsun. Neyseki ucuz atlatmışsınız.
İstanbuldada yoğun kar var kaç gündür. Hatta bugünde okullar tatil ama bu tatilde bir anne olarak,4 yaşındaki kızımıda aldım,bol bol gezdim. Kah yürüyüş yaptık,kah kartopu oynadık bir sorun yaşamadık. Bol bol eğlendik. 2 kez kardanadam yaptık. Evde yemek hazırlayıp paketleyip sokaktaki canlara verdik.
Bugün ne yapsak,nereye gitsek diye düşünüyorum hatta şu an.
Bilemedim,uygun giyinip,dikkatli olunursa gayet güzel vakit geçirilebilir karda dahi.
Birşeyler aksıyor muhakkak,en basidinden sabah su söyledim,akşam saat 7de geldi,unutmuştum dahi su söylediğimi. Arabamın arkası 30cm kar ,kürekle almadan o karı mümkün değil çıkmaz oradan. Bugün gidip kendi karımı kendim kürerim artık.
Herşeye rağmen beyaz örtü çok güzel. Hoş yağmur yağıyor eriyip biter iki güne kesin.
Doğudaki insanlar ne yapsın,bunun kat be kat fazlası yağıyor.

Anne sözü dinlenmeliymis gerçekten
Kadın 3 gündür bana dışarı çıkma evladım çatılarda kar var üzerine düşer, apartmanlara yakın yürüme derdi gece 22:30 civarlarında bakkala çıktım ve evet annemin dediği oldu çatıdan baammm kocamankar kütlesi üzerime düştü hala başım ağrıyor yarın doktora gidicegiz şunu anladım ki bu havalarda dışarıya cikmak tehlikeliymis
anne sözü hakli oluyor.
benim annemde öle der hep..

Bende hiç öyle bina altlarından yürümem, mümkün olduğunca ortadan yürürüm.
Ama geçen gün adamın biri terasını temizlerken kürekle üstüme kar buz ne varsa attı.
Yani belli olmuyor diyorum.

Back
X