Benim iki tane.Hatta bire bile düşebilir:)Ben şimdilik beğendim.Güzel giderse izlerim bakalım.izlemeye çalisirim insallah
digerlerinden sira gelirse
bu aralr dizi ajandam biraz kalabalikda :)
hangileri :)Benim iki tane.Hatta bire bile düşebilir:)Ben şimdilik beğendim.Güzel giderse izlerim bakalım.
Bodrum Masalı.Ama gidici olabilir:)Kara Sevda'yı da bu sezon izlemiyorum.Arada baksan yetiyor zaten:)Diriliş'i de hiç izlemedim.hangileri :)
kara sevdayla içerde ye bakiyorum ama kara sevdadan nedense birden sogudum gibi oldu :)
bide driilis var tabe
henüz izlemedim ama eklediğin fragmana baktım küçük kız gayet güzel oynamış ilk oynadığı dizide daha farklı karakterdeydi kocamın ailesinde burada ondan eser yok.1.Bölüm fragmanı.
Evet canım kız gayet güzel oynuyor.Oynadığı rol ona göre baya ağır bir rol ama üstesinden gelmiş.henüz izlemedim ama eklediğin fragmana baktım küçük kız gayet güzel oynamış ilk oynadığı dizide daha farklı karakterdeydi kocamın ailesinde burada ondan eser yok.
Tecavüz yoktu dayak vardı.inş küçük çocuğa tecavüz olayı yoktu ilk sahnelerdee ekra başka yerlere gitti küçük kızı kutlamak lazım güzel oyuncu
Annesi gelmeseydi oda olacaktı galiba, ruj sürdürüyordu ya küçük kıza pislik adamTecavüz yoktu dayak vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?