Bebek Beslenmesi Anne sütü alan bebeğin kaka problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

catgirll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
22
0
1
29
Arkadaşlar ablamın 5 aylık sadece anne sütü ile beslenen bebeği var.Ek gıdalara geçilmedi.Arada bir su veriyor.Yaklasık 2aydır 3 5 günde bir kendisi kakasını yapıyordu.Son 1 aydır fitil veya zeytinyağı sürmeden yapamıyor.Birçom doktara gitti bu konuda sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık olmaz geçiş evresidir ondna dolayıdır dedi.Ama hala tedirginiz.En son 9gün bekledik yapmadı fitil verdik doktor 5 günde bir yapmazsa fitil verin dedi.Başına böyle bir durum gelen ya da fikri olan var mı ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz??

Bizde de ayni sorun vardi dr a goturduk film bile çektiler birşey çıkmadı organik bir damla verdi ondan sonraduzene girdi

Arkadaşlar ablamın 5 aylık sadece anne sütü ile beslenen bebeği var.Ek gıdalara geçilmedi.Arada bir su veriyor.Yaklasık 2aydır 3 5 günde bir kendisi kakasını yapıyordu.Son 1 aydır fitil veya zeytinyağı sürmeden yapamıyor.Birçom doktara gitti bu konuda sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık olmaz geçiş evresidir ondna dolayıdır dedi.Ama hala tedirginiz.En son 9gün bekledik yapmadı fitil verdik doktor 5 günde bir yapmazsa fitil verin dedi.Başına böyle bir durum gelen ya da fikri olan var mı ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz??
Bence siz alıştırmışsınız öyle makat bölgesiyle fazla oynamayın. 3 5 günde bir normal bir şekilde sıkıntı çekmeden be katı olmadan yapıyorsa normal zaten. Anne sütü alan Bebek'te. Anne sütü yeterligeliyormu ona bakın bence öncelikle

10 güne kadar normal diye biliyorum. Teyzemin kızı da öyleydi meğerse anne sütü az geliyormuş

Benim bebegimde oluyordu 3.gununde rahatsiz olmaya başlıyordu mecbur ilaç kullanıyorduk, sonra taze elma suyu vermeye başladım, 3damlayla başladık,5,10 şimdi bir çay kaşığı yeterli geliyor,artık kakasıını rahatlıkla kendi yapıyor deneyin bence

Sadece anne sutu aliyorsa bu sekilde slrun yasamasi normal degil bence baska doktorada gozukun anneside kayisi hosafi falan icsin cok fazla fitilde iyi degil bence

Back
X