- 19 Aralık 2023
- 7
- 0
- 6
- 37
- Konu Sahibi papatyamm88
Merhabalar Bebeğim 3 aylık olana kadar anne sütü + mama alıyordu. Ve kakasını çok rahat yapıyordu.3. ay kontrollerinde doktor mamayı bırakmamızı söyledi(kilosu önden gittiği için) kademeli olarak mamayı kestik bebeğim şu anda 4 aylık bir ay içinde 2 defa kakasını yaptı İlk 14 gün yapmadı bu süre zarfı içinde alttan ve üstten çok rahat gazını çıkartabiliyordu, huzursuzluğu yok karın şişliği yok ve kusmuyordu ama dayanamayıp doktora gittik lavman yaptılar kakasını yaptı daha sonra 10 gün oldu kakasını yapmayınca tekrar doktora gittik bu sefer yarım lavman yaptılar kakasını yaptı ve probiyotik verdi onu kullanıyorum
şimdi 7 gündeyiz bebeğim hala kaka yapmıyor dediğim gibi kabızlık belirtileri yok alttan ve üstten rahat gaz çıkartıyor ve karın şişliği yok ama ben çok endişeleniyorum aranızda böyle sıkıntı çekenler oldu mu bebeğim sadece anne sütü alıyor. Bana yardımcı olup tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
şimdi 7 gündeyiz bebeğim hala kaka yapmıyor dediğim gibi kabızlık belirtileri yok alttan ve üstten rahat gaz çıkartıyor ve karın şişliği yok ama ben çok endişeleniyorum aranızda böyle sıkıntı çekenler oldu mu bebeğim sadece anne sütü alıyor. Bana yardımcı olup tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim