- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Çok ilginç bilemiyorum şaşırdım neden sütü reddetmiş olabilir?Sagma aleytiyle zaten iki hafta idare ettim cünkü mememi hep verdim hep denedim almayinca ac kalmasin diye sagdim ama istemedi her ikisinide
Benim sana tek tavsiyem 40 gün boyunca günde 4 lt şu tüket.rezene çayı iç hem seni hem bebeği ni rahatlatır bu aylarda şu çok işe yarıyor evin her odasına 1 lt şu bırak gözün görünce içersin ben hep öyle yapmıştım suyu eve damacana alma 1 lt al öyle daha iyi bol üstlerine olsun inşBende 8 gün oldu sezeryan oldum süt gelmiyor psikolojim bozuldu sezeryan kötü geçti yetmedi süt gelmedi üstüne yavrum sarılık oldu emzirmekten kızımın ağzı dudagi balon oldu benim göğüs uçları yara oldu sürekli kanıyor bitku çayı süt su promalt li içecekler herseyi denedim yok gelmiyor kızlar bildiginiz ne varsa söyleyin uygulayayim
Ben de sezaryen doģum yaptım hemsire bir arkadasimin tavsiyesi uzerine humana cayi ictim eczaneden almistik ve ucuncu gun goguslerim doldu tasti uzun sure gogus ucu pedi kullandim ustum basim hep sut oldu cunku hala da iciyorum sen de mutlaka denemelisin ben bir arkadasima da onerdim o da icti sutu cogaldi.Merhaba ben de yeni dogim yaptim sezeryan oldu bebegim 8 günlük ama sutum cok az geliyor her kafadan ses çıkıyor gunde 3lt su içiyorum komposto 1bardk ve incir helva hurma hepsini yiyorum ama bi sagista 20cc süt çıkıyo sadeceöneriniz nedir kızlar
Benim bebeğinde reddediyor memeyi..15gunluguz,sezeryanla doğum yaptım ilk etapta gelmedi sut daha sonra geldi fakat bebeğim almadı memeyi..36haftalik doğdu bilemiyor ağlıyor..öyle olunca mecbur manaya yöneldik..sagiyorum ama çok az geliyor..bende çok üzülüyorum..hazır süt dururken mama vermek uzuyor insanı..
36 haftalik ne kadar doğdu acaba...Bende 37 haftalik dogurmustum oglumu simdi 4 aylik olucak ins sende usanmadan emzirmeyi dene bence cabuk gelisir bebegin sende rahatlarsin..
Benim kızımda emmiyor. 2 aylık oldu. Golden goat kullanıyorum keçi sütlü. Kaka yapma sorunumuz da yok çok şükür. Sindirimi daha kolaymış ve keçi sütü kemikler için çok daha yararlı.Bizde 15 günlüğüz sütüm yetmediği için aptamile başladık mecbur. Günde 100 cc ancak sütüm geliyor. Hazır mamalar kakasını yapmada zorluyor o yüzden bende çok strasteyim sütümü içince kakasını hemen yapıyor rahat rahat. Rabbim sütümüzü bol yapsın
Canım süt az gelmez şu an bebeğinin ihtiyacı az olduğu için az geliyor bebeğin büyüdükçe sütünde artacak endişe etme çoğu anne bu hataya düşüp süt az diye mama takviyesi yapıyor halbuki anne sütü bir mucizedir bebeğin ihtiyacı kadar gelir fazlası zaten anneyi rahatsız ederMerhaba ben de yeni dogim yaptim sezeryan oldu bebegim 8 günlük ama sutum cok az geliyor her kafadan ses çıkıyor gunde 3lt su içiyorum komposto 1bardk ve incir helva hurma hepsini yiyorum ama bi sagista 20cc süt çıkıyo sadeceöneriniz nedir kızlar
Aktrdanmi aldinz acaba bu damlayi
Yok kullanmadım ilk çocuk çoğu şeyi bilmiyordum şuan sütüm var ama yetmiyor mama veriyoruz arada galiba böyle gidecek arkadaşların belirttigi damladan aldım etki etti halen kullanıyorum ama bende öyle dolup tasmadi süt idare ediyor sütüm bunada şükürOncelikle meme uçlarında için kalkan kullanıyor musun? Avent in meme kalklanlarini kullanabilirsin iyileşme sürecini hizlandiracak. Bu sürede kendini bu kadar hirpalama. Bebeğinin sarılığı için güzel beslenmesi lazım şu an için emmesi zor ise formül mama deneyebilirsin. Sütün randimanli gelmeye başlaması 10 15 günü bulabiliyor. Yine de bol sıvı tüket. Asla moralini bozma hepimiz geçtik o yollardan. Bebegin ve senin için en güzeli yüksek Moral. O süt bir şekilde geliyor. Ama stres yaparsan zorlanmaya devam edeceksin. Biraz uyu ve dinlen. Daha sonra düzenli ve guzel beslenmeye gayret et. Gerisi gelecek. Bebegin henüz çok küçük olduğu için memeyi doğru kavrayamiyor. Bu sebeple de yara oluyor. Bebeğinin ağzına memenin kahverengi bölgesini de kavramasıni saglayarak emzirmeye gayret et.
2.450 doğdu bebeğim şimdi toparladı çok şükür ama meme olayimiz tamamen bitti sütte gelmiyor..mamayla büyüyecek oğlum artık..hiç böyle olacağını düşünmemiştim..sütüm olur diye düşünüyordum hep ama benim hatam..hastanede biberona alistirmamaliydim kendi agrim sancimdan bebeğimlede ilgilenemedim..çok üzgünüm..
Yarın bir aylık olucak inşallah..hastanede çok uğraştık evdede uğraştım memeyi hep reddetti silikonla vermeye çalıştım bir iki çekti alamayınca hep ağladı bberona alıştı diye onun ucunu koydum göğsüme onlada çok nadir aldı..pompayla sagdim çok az çıktı sütum onu verdim artık sut de yok velhasıl mamaya devam..Ne kadarlık bebegnZ hiç emmedimi
Merhaba ben de yeni dogim yaptim sezeryan oldu bebegim 8 günlük ama sutum cok az geliyor her kafadan ses çıkıyor gunde 3lt su içiyorum komposto 1bardk ve incir helva hurma hepsini yiyorum ama bi sagista 20cc süt çıkıyo sadeceöneriniz nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?