- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Evet oyle soyledim kadina oda problem degil dediBen olsam tanimadigim birinin sütünü asla vermezdim. Bin türlü bulasici hastalik var, ilaci var, maddesi var. Tamam anne sutu alsa daha iyi de, almayinca da eksik olmuyorlar. Bu kadar kasmaya ve bebeginizi riske atmaya deger mi? Kadina da yalan soylemek zorunda degilsiniz, ben düşündüm, esimle ve arkadaslarimla konustum vazgectim kusra bakmayin diyin gecsin.
Evet bende en cok ondan korktum ve vazgectim valla deneyecegim insallah tekrar tutarCanım karanlık ve sessiz ortamda emzirmeyi dene inşallah yeniden tutar.
Tanıdığın biri olsa daha iyi olur ama bu şekilde olması çok uygun değil. AIDS bile sütten geciyor Allah korusun...
Bende 2.5 ay emmisim sonra pirinc unu ile buyumusum cok sukur ciddi anlamda saglik sorunum olmadi birde kullandigim mamayada cok guveniyorum aslinda ama yinede emzirmeyi ddneyecegim3 ay emmişim sadece şükür bir sorunum yok ehehe. Yani bence hayat memat meselesi değil başkasının sütünü alacak kadar. Neyin nesidir nasıl beslendi ne kullandı bilemiyorsunuz ki. Hiç anne sütü almasa daha iyi bana kalırsa.
Zaten mj attim esim olumlu bakmadi diye sagolsun anlayisla karsiladi. Deneyecegim umarim gelirSakin alip atmayin ayip olmasin diye. O kadinin vucudu uretti bu sutleri. Yazik gunah. Kul hakki resmen.
Kadina sut kardeslik konusunu arastirdim esimle bu konuda anlasamadik. Sut akrabaligi ve dini hassasjyetten bahsedin. Hem kadin alinmaz hem sutler ziyan olmaz.
Ayrica cocugunuzu emzirin emmiyorsa 3 saatte bir sutunuzu sagin. Yavas artar. Kurutana kadar gece gunduz sagarsaniz garanti veriyorum sutunuz yeterli miktara gelecek.
Yok almayın. Alıp atmaktansa ihtiyacı olan birine ulaştırır belki.Esimle gelecegiz dedimmahcup olmamak icin alip kullanmayasim var vallahi ama oturdugumuz yerlerde bir uctan bir uca yani.....
Böyle birşey yapmayın. Belki yapmayın ihtiyaç olan alacak sjz almasanizEsimle gelecegiz dedimmahcup olmamak icin alip kullanmayasim var vallahi ama oturdugumuz yerlerde bir uctan bir uca yani.....
Sutum bir iki damla geldigi icin pes ettim bende acaba sagsam cogalir mi
Bence eşime sormadan öyle bişeye niyetlendim danıştım kabul etmedi kusura bakmayın falan diyin siz nasıl güvenirsinz ki internetten tanıştığınız birine. En güvenilir olan tanıdığınız çevreniz akraba arkadaşlarınız dırKadinin bebegi 4.5 aylik sutleri aralik ve ocaga aitmis. Peki sizce ne gerekce ile alamayacagim demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?