anne sütü ihtiyacı olanlar

rehber06

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
2
0
16
İstanbul
26 haftalık bebeğimizi kaybettik. anne sütü ihtiyacı olan varsa ücretsiz olarak verebilirim. İstanbul Üsküdar da oturuyorum.

26 haftalık bebeğimizi kaybettik. anne sütü ihtiyacı olan varsa ücretsiz olarak verebilirim. İstanbul Üsküdar da oturuyorum.

bence bu hıc ıyı bır fıkır degıl kendıne bu kötulugu sakın yapma senn durumunda bende oldum ama asla dusunmedm banada bırı tavsıye ettı bır bebege ver dıye ıcım yanmıstı o benım yavrumundu nasıl verırım dıye senn de hep ıcın yanar pıskolojın zaten bozuk dur suan daha da kotu etme allah sabrını arttırsın canmmm egerkı senı ıncıtmıyecekse kırmıcaksa neden kaybettın canmm

Zor bi durum Allah sabrini artirsin.sutunude kimseye verme islama gorede sut anne olacaksin bazi haklari falan var detayini bilmiyorum.tanimadigin bi bebege sut vermek dogru degil bence

Allahım sabır versin sana..sütü ü her sağdığında acın tazelenir güzelim ama başka bebeklerin faydalanması içini rahatlatacaksa kimsesiz bebeklere ver bence sagıp buzluğa atıp..yetimhanelerde minik bebeklerde var:(

İmza

Merhabalar, ben de 16 martta dogum yaptim. Sutum fazla geliyor verecek kimse olmadigi icin atmak zorunda kaliyorum :( lutfen ihtiyaci olan birileri varsa bana ulassin. Istanbul arnavutkoy ilcesindeyim. Bosa gitmesin sutum nice aç bebek var. Burdan birilerine ulasabilirsem yardim edebilirsem cok mutlu olucam.

öncelikle başınız sağolsun allah sabır versin..
ben sağdıkça acınızın tazeleneceğini düşünmüyorum. ihtiyaç sahibi bir bebeğe can vermek acınızı hafifletir bence güzel bir karar vermişsiniz..
yetimhanelere bırakılan bebeklerin ihtiyacı oluyor bir yetimhane ile görüşebilirsiniz ya da internetten araştırırsanız bir anne kanserli oğluna anne sütü vererek kanseri geriletmiş diye bir haber çıkmıştı geçtiğimiz aylarda.. hatta sütü fazla olan varsa göndersin demişti..

Back
X