anne sütü ihtiyacı

maanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
2
1
36
Merhaba ,

25 Mart tarihinde doğan oğlum için anne sütüne ihtiyacım var.Sütü fazla olan duyarlı annelerden yardım rica ediyorum.İzmir de yaşıyorum

Sevgilerimle

İsteğiniz karşısında şaştım kaldım. Evet çocuğa anne sütü vermek gerekir ama böyle internetten süt anne aranmaz. Süt anneliğin gerekleri vardır; dini açıdan da.. Benimde süt annem var, oğlumun da süt annesi oldu. Ama geçmişini bildiğim, ahlakından, yaşamından emin olduğum bir kişi. Çocukluk arkadaşımın sütünden emdi. Eşlerimizin rızası alındı, Çocuklarımız bilgilendirildi-bilgilendirilecek. O yüzden bence tanımadığınız kişileri çocuğunuza süt anne yapmayın derim ben..

Merhaba Attilanın annesi,

Öncelikle ''şaştım kaldım '' ifadeniz için sizi kınadığımı bilmenizi istedim. Siz bilip bilmeden kişisel yorumlarınızı lütfen bu şekilde çaresiz kalmış annelere lütfen yazmayın.Faydanız dokunmadığı gibi psikolojik olarak da moral bozmanın anlamı yok. Emin olun sizin kadar dinin gereklerini , ahlak, güven, izin v.s bilen bir anneyim. Herkesin evladı kıymetlidir ve her anne güvenmeden araştırmadan bulduğu sütü bebeğine içirmez. 3 ayrı çeşit hazır mamanın bebeğim üzerinde oluşturduğu olumsuz durumlar, rahatsızlıklar nedeni ile tam 4 ayrı doktorun da tespiti ile anne sütüne ihtiyaç duyuldu. Kaldı ki kimsenin size neden bu şekilde internetten süt anne ihtiyacı olduğunu yazması da gerekmez ama yinede içim rahat etmedi açıklamak istedim. Çok şanşlıymışsınız yakınızda bir tanıdığınız bir süt anne bulmuşsunuz oğlunuza ne mutlu

Hergün dünyada anne sütü alamadığı için ani bebek ölümleri yaşayan bebekler olduğunu da bilmenizi isterim. Araştırdığınızda çok daha fazlasını öğrenmiş olacaksınız. Lütfen kişisel yorumlarınızı yıkılmış bir anne ile paylaşmayın. Kişisel düşünceniz sizde kalmalı insanlık da bunu gerektirir.

Saygılarımla.

yanıtınız çok sert olmuş. ben sizi üzmek veya yargılamak istemedim. öyle anlaşıldıysa özür dilerim. sadece internet üzerinden anne sütü aramak bana saçma geldi. buraya fikirlerimizi yazmayacaksak forum ortamının ne anlamı kalır ki? anne sütü çok değerlidir, inşallah yakın çevrenizde güvendiğiniz kişilerde bulursunuz aradığınızı. internette türlü türlü insan var. bunun dışında dediğim gibi süt annelik ve süt kardeşlik dini açıdan da çok çok önemli bir konu. sonuçta helal süt vermek istersiniz ve bundan net ortamında emin olamazsanız. buldum dersiniz, para ister.. ve bunun günahı da var sonucta baska bir bebeğin hakkı olan süte ortak oluyorsunuz.

AtillaninAnnesi
Dini açıdan deyip durmuşsunuz süt anneliği konusunda ama.. İnsanı kırdıktan döktükten sonra dini gereklere ne kadar uysan boş.. ''Eğer bir kalp kırdın ise şu kıldığın namaz değil..'' dizelerini hatırlatmak isterim..
Ben burada çaresiz bir anne görüyorum.. Yakınında bulsaydı zaten emin olun ki burda bunu yazmazdı.. Para ile veya parasız dini açıdan her iki tarafın da rızası olduktan sonra bunun bir sakıncası yok.. Sütünü verebilecek bir anne çıktıktan sonra elbette ki araştırırlardı bu söylediklerinizi.. Çok üzüldüm.. Zaten üzgün olan bir anneyi bir de siz üzmeyin..

X