Merhaba Attilanın annesi,
Öncelikle ''şaştım kaldım '' ifadeniz için sizi kınadığımı bilmenizi istedim. Siz bilip bilmeden kişisel yorumlarınızı lütfen bu şekilde çaresiz kalmış annelere lütfen yazmayın.Faydanız dokunmadığı gibi psikolojik olarak da moral bozmanın anlamı yok. Emin olun sizin kadar dinin gereklerini , ahlak, güven, izin v.s bilen bir anneyim. Herkesin evladı kıymetlidir ve her anne güvenmeden araştırmadan bulduğu sütü bebeğine içirmez. 3 ayrı çeşit hazır mamanın bebeğim üzerinde oluşturduğu olumsuz durumlar, rahatsızlıklar nedeni ile tam 4 ayrı doktorun da tespiti ile anne sütüne ihtiyaç duyuldu. Kaldı ki kimsenin size neden bu şekilde internetten süt anne ihtiyacı olduğunu yazması da gerekmez ama yinede içim rahat etmedi açıklamak istedim. Çok şanşlıymışsınız yakınızda bir tanıdığınız bir süt anne bulmuşsunuz oğlunuza ne mutlu
Hergün dünyada anne sütü alamadığı için ani bebek ölümleri yaşayan bebekler olduğunu da bilmenizi isterim. Araştırdığınızda çok daha fazlasını öğrenmiş olacaksınız. Lütfen kişisel yorumlarınızı yıkılmış bir anne ile paylaşmayın. Kişisel düşünceniz sizde kalmalı insanlık da bunu gerektirir.
Saygılarımla.