Bebek Beslenmesi Anne sütü ishal yapar mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Juliet30

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
13
0
6
36
Iyi aksamlar. Bebegim 4-5 gündur ishal. 15 aylik. Ve fark ettim ki süt emdikten sonra oluyor. Anne sütü ishal yapar mi?

bu zamana kadar yapmadiysa anne sutunden degildir bence. dis cikariyor olabilir. bazi bebekler dis donemlerinde ishal olur. veya salgin da olabilir biz de yakalandik 1 ay olmadi atlatali. su verin bol bol

Tam tersi, gaita düzenli / dengeli olur, ancak üşütme olasılığı da yüksek. Havalar gel-gitli. Güneşe aldanmamak gerek. Tam hasta olmalık.

Diğer bir nedeni ise diş, 1 buçuk yaşına gelmiş neredeyse.

Yenidoğanolsa sut alerjisi olabilirdi ama 15 aylikken yapmaz.

Gebe olabilirmisiniz. Bazen hormonal degisiklikler yapabiliyor emen bebekte ishal.

bu zamana kadar yapmadiysa anne sutunden degildir bence. dis cikariyor olabilir. bazi bebekler dis donemlerinde ishal olur. veya salgin da olabilir biz de yakalandik 1 ay olmadi atlatali. su verin bol bol
Diş çıkarıyor. Ama hiç ishal olmaıştı ondan çok endişeliyim.

Evet diş ola bilir. Bu kadar ızun sürünce endişelendim.

Son bir haftada yediğiniz bir yiyecek sütten geçip alerjik etki oluşturmuş olabilir. Yakın zamanda aşı yaptırdıysanız yeni bir alerji de gelişmiş olabilir.

Iyi aksamlar. Bebegim 4-5 gündur ishal. 15 aylik. Ve fark ettim ki süt emdikten sonra oluyor. Anne sütü ishal yapar mi?
Tam olarak nasil gayta? Anne sutu sindirimi kolay ve su agirlikli oldugu icin yumusatip cabuk diskilamaya sebep olabilir o yasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…