anne sutu muhafazasi

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Selam kizlar bebegim emiyor disarda uzun zaman kaldigim da bazen emzirme yeri bulma skkintisi cekebiliyorum.benim sorum biyere gtmeden once sutumu sagip biberona koysam ( anne memesi uclu olanlara) nasil muhafaza edebilirim cantanin icinde falan.

yanlış hatırlamıyorsam 4 saat kadar anne sütü dışarıda kalabiliyor..ama sakın yapmayın derim..bende aynı sebepten dışarı çıkınca biberona sağıyordum sütümü...çok sık vermediğim halde biberona alıştı kızım..üç aylıkken emmeyi bıraktı..sütümde çok boldu kıyamadım beş ay boyunca sağıp biberonla verdim sütümü..çok eziyetliydi ama herşeyden çok doya doya emzirememek içimde kaldı..sütünüz olduğu sürece sürmeyin o biberonu çocuğunuzun ağzına..bende araştırıp en iyi biberonlardan almıştım ama yinede alıştı işte...

yanlış hatırlamıyorsam 4 saat kadar anne sütü dışarıda kalabiliyor..ama sakın yapmayın derim..bende aynı sebepten dışarı çıkınca biberona sağıyordum sütümü...çok sık vermediğim halde biberona alıştı kızım..üç aylıkken emmeyi bıraktı..sütümde çok boldu kıyamadım beş ay boyunca sağıp biberonla verdim sütümü..çok eziyetliydi ama herşeyden çok doya doya emzirememek içimde kaldı..sütünüz olduğu sürece sürmeyin o biberonu çocuğunuzun ağzına..bende araştırıp en iyi biberonlardan almıştım ama yinede alıştı işte...

Aaa bunu soylemeniz cok iyi oldu cok tesekkur ederim..

Canım,
Oğlunu hiç emzirememiş ve 10,5 aydır süt sağan biri olarak yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.
Emzirebiliyorken sakın ama sakın sütünü sağıp verme.
Dışarıda mutlaka bi yer bulursun, lavaboda emzir ama yinede emzir canım.

emzirme önlüğü, yoksa da bir tülbent bile iş görür. emziren bir anne en kutsal işi yapıyor o an, çekinme. oturabileceğin bir yer olsun yeter inan.

Canım,
Oğlunu hiç emzirememiş ve 10,5 aydır süt sağan biri olarak yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.
Emzirebiliyorken sakın ama sakın sütünü sağıp verme.
Dışarıda mutlaka bi yer bulursun, lavaboda emzir ama yinede emzir canım.

Ay sizin işiniz de zor allah yardimcin olsun uzulme yinede en azindan bebegin anne sutu almış

Cok tesekkur ederim. Suan zatenisin kokayini şöyle buldumki heryeree cami var bende bayanlar Mescid-i nde emziriyorum :)

Zor olmaz mı, anneliğin her türlüsü zor zaten :))) başlarda çok üzülüyordum ama artık üzülmüyorum. Sağol canım.

Ne güzel kolayını bulmuşsun bak canım, bebişinle bol emişmeler size.

Back
X