- 15 Şubat 2023
- 7
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kezbannnnn
-
Yorumunuzu hemen kaydedilenlere ekledim teşekkürler, 1 ay sonra lazım olacağını düşünüyorum.Merhaba sütüm azdı dut kürü yaptıktan sonra çoğalmaya başladı. 3 ymk kaşığı dutu 1,5 lt suda en ksıık ocakta 10 dk kaynattıp suyunu içip dutları yedim. Bu sütümü oldukça arttırdı. En önemlisi uyku, stressiz sakin bir kafa ve herşeyden önce sütünüze güvenmek ve inanmak. Ben bir de üşümeyeceği bir ortamda bebeği bezle bırakıp kendimde soyunup ten tene temas yapmıştım. Bu da süt için güzel oluyor.Sütünüz bol olsun.
Ay ne güzel allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.Yorumunuzu hemen kaydedilenlere ekledim teşekkürler, 1 ay sonra lazım olacağını düşünüyorum.
Amin canım, inşallah sende sağlıcakla al yavrunu kucağınaAy ne güzel allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Sütü arttıran en güzel ve doğal şey ev yapımı helva canım tavsiye ederimMerhaba hanımlar emzirme hemşiresinin önerisi ile Milkin ürünü çıktı karşıma duyan kullanan var mı. İçeriğinde çemen otu ve şevketi bostan içerdiği için süt artışını destekliyormuş. Biraz araştırdım trenyolda memnuniyeti yüksek bir ürünmüş. Şans verilmeli mi bilemedim?
Tatlı şeyler annenin sütünü proteince fakir yapar, florası bozuk olur, bu süt bebeğin bağırsak florasını bozarPekmezli bi karışım vardı onu arada yapıp yiyodum muhallebi gibi oluyor birde promalt içecekler var onlarında etkili olduğunu düşünüyorum epey kullandım. Birde bunları icerken sutunuzun artacağına yani bu içeceklerin ise yarayacağına inanarak için kafada bitiyor aslında iş süt salgısı beyin singalleriyle oluşuyor
Aklı basinda tek dogru yorum senden galibaiyi uyku, bol su
Aklı basinda tek dogru yorum senden galiba
İkizlerin mi varValla günde 1 kiloya yakın süt sağıyordum, lohusa depresyonu, kayınvalide-eş problemleri, yalnız başıma iki bebek derken hiç uyuyamadığım için sütüm 50 günde kesildi azalarak.
Tatlı şeyler, arkasından su içirdiği için süt yapıyor aslında yoksa şekerli olmasıyla alakası yok. Mis gibi beslenip bolca uyku ve su olursa süt bırak kesilmeyi azalmaz bile. Teşekkür ederim
Sağlıksız (şekerli) şeyler yiyince süt duru oluyor, nitelikli beslenince koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?