Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sut yapan caylar var canim eczanede veya buyuk marketlerde bulursun onlari kullanabilirsinmerhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.
ayran soğan turp bunlar süt yapıo canım ama bebekte biraz gazda yapıo. bunu engellemek için kimyon rezene içmelisin ayrıca kimyon ve rezene de çok süt yapıo birde bol su içmerhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.
üzümüçok seviyorum ve bol tüketiyorum ama daha fazla yiyicem teşekkür ederim :)Sut yapan caylar var canim eczanede veya buyuk marketlerde bulursun onlari kullanabilirsin
Bide tam mevsimi bol bol tatli beyaz uzum tavsiye ederim
bitki çaylarını hiç sevmem ama kızım için kendimi zorlayıp içecem artık :)ayran soğan turp bunlar süt yapıo canım ama bebekte biraz gazda yapıo. bunu engellemek için kimyon rezene içmelisin ayrıca kimyon ve rezene de çok süt yapıo birde bol su iç
canım inciri kaynat iç güzel süt yapıyor üzüm ye bol bolmerhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.
üzümü çok yiyorum inciri de en kısa zamanda deneyeceğimcanım inciri kaynat iç güzel süt yapıyor üzüm ye bol bol
gerçekten o kadar fark ediyor mu? peki günlük ne kadar içiyorsunuz ?Muhakkak ilki bol su fakat takviye olarak rezene çayı içiyorum. En az üç kat farkediyor
gerçekten o kadar fark ediyor mu? peki günlük ne kadar içiyorsunuz ?
en kısa zamanda başlayacağım buna çok teşekkür ederim :)bir bardak sabah bir bardak akşam içiyorum
peki rezenenin bitkisini mi alayım tozunu mu yoksa tohumunu mu.evet rezene çayı çok farkediyor . ben bebeğime de içiryorm .. bol bol su iç .bulgur pilavi çok etki yapıyor ,ben günlük yapıyorum .