• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm gelmiyor

19 temmuzda doğum yaptım Sezeryan ile. Sütüm çok az geliyor bebeğime mama veriyorum çok mutsuzum bu yüzden denemediğim çaylar kompostolar kalmadı bol bol yumurta dereotu roka avokado üzüm ne bulursam yiyorum sağlıklı besleniyorum ama yine de çok az. Sol göğsüm yara olmuştu gümüş kapak aldım. Bugün hiç emziremedim iki defa süt sağdım onda da toplam 100cc anca çıktı iki memeden. ( yaradan dolayı az sağdım ) Geçtiğimiz günlerde daha çok sütümün çıktığı günler oldu. 24 günlük olduk. Her gün aynı değil cidden çok üzülüyorum artık ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz ?
Sütün gelmesinden beklentinizin ne olduğu önemli
Zaten bir ay dolmadan şakır şakır gelmiyor ki 100 cc çok iyi bi ölçü bence
Siz beyninizde süt olmadığına inanırsanız o süt olmaz
Beyinle alakalı tamamen
Bu yüzden stres yapmayın denir üzülmeyin denir sütünüz gitmesin diye
Bol su. Başka çaresi yok

Sütün gelmesinden beklentinizin ne olduğu önemli
Zaten bir ay dolmadan şakır şakır gelmiyor ki 100 cc çok iyi bi ölçü bence
Siz beyninizde süt olmadığına inanırsanız o süt olmaz
Beyinle alakalı tamamen
Bu yüzden stres yapmayın denir üzülmeyin denir sütünüz gitmesin diye
Bol su. Başka çaresi yok
Evet gerçekten öyle çok stres yapıyorum sanırım 30 cc lere düştü şuan sağım yapıyorum sonucu göreceğim

Bebeğin emmesi farklı sağma farklı gerçekten sağınca azda gelebilir sık sık emzirmeye çalışkı uyarilsin bebeğin emmesi daha çok süt artırır ve özellikle geceleri

Sağımdan ziyada bebeğin emmesi daha çok işe yarar
Sağım da yapın tabi ama emmeye devam etsin bol su için
Evet bugün daha yoğun emzirdim sütüm geliyor yine de yeterli değil tabi ama su bol içiyorum çok daha az geliyordu 3-4 gündür sağım yapamıyorum çok kucak istiyor gün içinde yalnız olduğum için sağamıyorum malesef

19 temmuzda doğum yaptım Sezeryan ile. Sütüm çok az geliyor bebeğime mama veriyorum çok mutsuzum bu yüzden denemediğim çaylar kompostolar kalmadı bol bol yumurta dereotu roka avokado üzüm ne bulursam yiyorum sağlıklı besleniyorum ama yine de çok az. Sol göğsüm yara olmuştu gümüş kapak aldım. Bugün hiç emziremedim iki defa süt sağdım onda da toplam 100cc anca çıktı iki memeden. ( yaradan dolayı az sağdım ) Geçtiğimiz günlerde daha çok sütümün çıktığı günler oldu. 24 günlük olduk. Her gün aynı değil cidden çok üzülüyorum artık ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz ?
Öncelikle kafanız rahat olsun bunun stresini kendinize yaşatmayın bol bol su için, sıcak duş alın ve uyumaya çalışın ve her fırsatta bebeği emzirmeye çalışın çünkü talep arttıkça sütünüz de artacak dr bana en iyi yöntemin sürekli emzirmek olduğunu söylemişti bebeğim sarılık geçirdiği için ilk aylar her 1.30 saatte bir emziriyordum sütüm gerçekten bu sayede baya arttı ilk günler benim de sütüm yoktu çok üzülüyordum ama zamanla bunun benim elimde olan bişey olmadığına kendimi ikna ettim kafama takmamaya başladığımda vücudum daha iyi tepki verdi. Bir de bebekle ne kadar temasta olsanız o kadar iyi olur

Evet. Çok stresli bir süreç ama değmez stres etmeye, bol su, iyi beslenme ve sevgi ile geliyor sütünüz. Moral motivasyon çok önemli,stres yapmayın
Teşekkür ederim şuan bebeğim emiyor doymuyor tabi ama aldığı kadar veriyorum acıkıp ağlarsa mama veriyorum

Back
X