Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Anne sütü muhafaza etmek için termos çanta kullanıcam ama tecrübelerinize ihtiyacım var. Şuana kadar anne sütümü sağıp soğuk şekilde termos biberon çantasında muhafaza edip dışarıda cafe vs gibi biryerde bir fincan sıcak su isteyip öyle ısıtarak bebeğime verdim ama bazen cafe vs oturmuyoruz dışarılarda sokaklarda oluyoruz. Emzirme ortamıda olmayınca(ki biberona sağıp dışarı çıkarken yanıma alma sebebim zaten bu açıdan çözüm olması) cafe vs de oturmayınca ısıtabileceğim bir imkanım olmuyor. Bu yüzden termos alıp içinde kaynar su taşımayı ve biberonu her an her yerde içindeki suda ılıtmayı da düşündüm ama termosların ağızları dar ve biberon sığmıyor. Bu yüzden o da olmadı. Bu durumda Sorum ise şu, anne sütü biberon ile dışarıda kullanmak üzere evde ısıtılıp o şekilde muhafaza edilip kullanılabilir mi? Yardımlarını ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler
Bu arada bebeğim 2 aylık, sütüm gayet yeterli, kilosu vs gelişimi ile ilgili bir problemimiz yok çok şükür, pompa ile de bu gibi durumlar için sağıyorum.
Merhaba Canım benim,
Öncelikle böyle süt ısıtma falan uğraşma bunlarla hem sana zor hemde bebeğin için pek sağlıklı değil gaz falan yapar.
Benim de 9 aylık oğlum var ben de çok şükür emziriyorum. Ben emzirme önlüğü aldım oğlumu dışarıya çıkarmaya başladığımdan beri kullanıyorum çok rahat. İstediğin her yerde emzirmek için emzirme önlükleri var çok kullanışlı, annenin mahremiyetini çok güzel gizleyen bebeği rahatsız etmeyen.
❤️ Bir prens ❤️ Bir prenses ❤️
Kayıtlı Üye
emzirme önlükleri var onları kullanarak dilediğin gibi emzirebilirsin.. sen annesin ve bebeğinin sana ihtiyacı var.. uğraşma böyle ısıtmakla kendine eziyet ediyorsun
Herkes gibi onlarinda yemege ihtiyaci var nereye gidersem gideyim emziriyorum emzirme onlugu kullaniyorum o yoksa bi seklde kapatip bi kosede arabada vs emziriyorm. Kizim 8 aylik ek sevmio cok yoruo yemio reflusu vardi bundan dolayi kilo alimi az oldu hep minyon bi bebis sutum de artk yetmio o yuzdn cok acikio hep emzirme pozisyonundayz bence bi emzorme onlugu edinmelisin cok rahat edersin.
Evet canim sutu biberonda isitip bebegine verebilirsin fakat anne sutunun omru buzdolabindan disari ciktiktan sonra 3 saattir 3 saat icinde biberonda ki sütü bebegine icirmen gerekir aksi halde bozulmaya baslar. Zor durumda kaldiginda bu yontemi kullanabilirsin ama bende arkadaslara katiliyorum bi emzirme onlugu edinmelisin emin ol cok isine yarayacak

Arkadaşlar cevaplarınız için öncelikle çok teşekkürler. Hepinizin ortak önerisi emzirme önlüğü olmuş ve bendr daha hamileyken edinmiştim zaten ancak kullanamıyorum. Bebeğim çok hareketli, emerken defalarca memeyi bırakıp tutuyor, kafasını çeviriyor, elleriyle tuttuğu herşeyi ordan oraya attırıyor ve tepişiyor haliyle benimde heryerim açılıyor hiç rahat bir emzirme deneyimi yaşayamıyoruz. Bende bu yüzden gittiğim her yerde emzirme odasını baştan belirliyorum ama dediğim gibi dışarıda olunca bu imkanda olmuyor. Kapalı yerlere bile kızım acıktığında emzirme odasına gitmekte ayrı bir olay, bekleyemiyor yırtıyor ortalığı çığlık çığlığa:)))
Cnm bnm bbgmde cok hareketli durmuo o yuzden kendmce bi yontem gekistrdm emzrme onlugule ole emziriom
Cnm bnm bbgmde cok hareketli durmuo o yuzden kendmce bi yontem gekistrdm emzrme onlugule ole emziriom
Nasıl yapıyorsunuz peki, bana da söylerseniz çok sevinirim. Belki benim içinde yok gösterici olur.
Kose duvar kenarini seciyorm yada cafe gbi bi yerdeysem insanlara sirtm donuk oturuyorm ve duvara yada kimsenin olmadigi yone dogru olan gogsmu aciyorm Emzirme onlugunu normal takiyorm ama sonra kizimn basini biraz aciyorm yandan etrafni gorsn die cnku kafasi kapaliyken kiyametleri kopario memeyide atletimle ortuyorm sace agzna alacagi kisim kalio ki zaten agznda oldgu icn gorunmuo. Kiyafetlerimizi kaldirip emzirdigmz icn onluksuz olmuo en azndan yandan kapatio bolece gornumoyorm
Kose duvar kenarini seciyorm yada cafe gbi bi yerdeysem insanlara sirtm donuk oturuyorm ve duvara yada kimsenin olmadigi yone dogru olan gogsmu aciyorm Emzirme onlugunu normal takiyorm ama sonra kizimn basini biraz aciyorm yandan etrafni gorsn die cnku kafasi kapaliyken kiyametleri kopario memeyide atletimle ortuyorm sace agzna alacagi kisim kalio ki zaten agznda oldgu icn gorunmuo. Kiyafetlerimizi kaldirip emzirdigmz icn onluksuz olmuo en azndan yandan kapatio bolece gornumoyorm
Evet anladım. Cevap için teşekkürler. Aynı şekilde benimde kızım kafası kapalı filan durmuyor. Her yerde köşe duvar vs de olmayabiliyor, bir de her seferinde bir meme emziriyoruz ya yağlı sütü de alabilmesi için hep ilk süt almasın diye, o yüzden duvara dönük mememi açma durumu zor, bu bizde önemli çünkü kızımın laktoz alerjisi de var ve gaz problemi çok oluyor. bu yüzden de biraz, daha emmeye başladığında gaz başlıyor ve memeyi tutup bırakarak emiyor gaz sıkıştırdıkça, memem sürekli ağzında olamıyor yani yine ucu gözükür. Yani önlük bende pek işe yarayamadı şuana kadar ama kızım 3 aylık, belki zamanla gaz problemimiz azalırsa biraz daha sakin emme zamanları olabilir ve bende bu sizin taktikler ile önlüğü kullanabilirim. Sizin bebiş ne kadar?
Bu aydan sonra gaz olayiniz biter brnm bebrgm cok gazliydi hv uyumazdi biogaia kullandk gecti. Bnm bebegm 8 aylik ama ek gida sevmio ya hic yemio ya az yiyo disleride ciko o yuzden bol bol emzirmeye calisiyorm bende. Yagli sut zaten memenin sonunda bosaltmasi lazm bebisin.
Bu aydan sonra gaz olayiniz biter brnm bebrgm cok gazliydi hv uyumazdi biogaia kullandk gecti. Bnm bebegm 8 aylik ama ek gida sevmio ya hic yemio ya az yiyo disleride ciko o yuzden bol bol emzirmeye calisiyorm bende. Yagli sut zaten memenin sonunda bosaltmasi lazm bebisin.
İnşallah öyle olur ve dediğiniz gibi bu aydqn sonra gaz sorunu biter. Biogaia bize de önermişti dr ama pek fayda göremedik gibi geldi bende kullanmayı bıraktım. Siz aç mı tok mu veriyorsunuz?
İnşallah öyle olur ve dediğiniz gibi bu aydqn sonra gaz sorunu biter. Biogaia bize de önermişti dr ama pek fayda göremedik gibi geldi bende kullanmayı bıraktım. Siz aç mı tok mu veriyorsunuz?
Ben onu 1 ay verdim emmeden yarım saat once gece 11de veriodum. Keske 6. Aya kadr kullansaydm o damladaki bilesenlr bebegn buyuduktn snra bagirsklarni kotu hastlklara karsi koruomus zatn o danlann amaci anlk gaz cikarmasi degl bagrsklari guclndrp tek bsna gazni ckrtmasi bebegn