• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne Sütü Ve Emzirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
anne Sütü, Bebekler Için En Değerli Besindir. Hiçbir Besin, özellikle De Ilk 6 Ay Içinde Bebeğin Ihtiyaçlarini Anne Sütü Gibi Karşilayamaz. Ayrica Emzirme Eylemi Annenin Hamilelikte Aldiği Kilolari Kaybetmesinde De Yardimcidir. Işte "anne Sütü" Nün Yararlari, Başarili Emzirmenin Ipuçlari Ve Bu Dönemde Annenin Beslenmesinde Dikkat Etmesi Gerekenler...

Son düzenleyen: Moderatör:
cok güzel anlatmissin ama ben derdime care bulamadim hala :) benim aütüm 2 haftadir azaldi sanki,yani aslinda süt var ama cok gec iniyor.kizim acikinca memeyi veriyorum,1-2 emiyor sonra süt gelmeyince kiziyor agliyor,daha da emmiyor,bende pompayla süt inene kadar sagip kizima memeyi öyle veriyorum,acaba sütün daha erken inmesini saglayacak bisey yokmu?

cok tesekkür ederim,merakla cevabinizi bekliyorum.

Back
X