• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne sütü ve mama dışında gıda vermeye başladınızmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim internetten okumadığım yazı,tavsiye, forum kalmamıştır çünkü bizim doktorumuz kiloalımı az olduğu için 3.ayını doldurduktan sonra meyve suları ve pirinçunu muhallebi ile ek gıdalara başlattı. Gazdan kabızlıktan baya çektik Sabah akşam birer çay kaşığızeytinyağı içirin faydası oluyo Ek gıdalara erken başlamanın avantajı kaşıkla rahatça besleyebiliyodum büyüdükçe kafasını çeviriyo, ağzını açmıyo iştahsız olunca yedirmek onada bana da işkence gibi

arkadaşlar hatam varsa düzeltin. benim kızım 4. ayını bitirdikten sonra doktor ilk olarak evde pastorize sütten mayalanmış ev yapımı yoğurt, 2. olarak az olmak şartı ile sütlü pirinçli mama ve 5. ayı biter bitmez de meyve suyuna başlayacağımızı söyledi.
doktorumuz bulunduğumuz ilin en iyi çocuk hastalıkları uzmanı...
ancak bakıyorum da birçok kişi yoğurttan önce meyve suyuna başlamış.meyve suyunun hazmı daha zor...

arkadaşlar hatam varsa düzeltin. benim kızım 4. ayını bitirdikten sonra doktor ilk olarak evde pastorize sütten mayalanmış ev yapımı yoğurt, 2. olarak az olmak şartı ile sütlü pirinçli mama ve 5. ayı biter bitmez de meyve suyuna başlayacağımızı söyledi.
doktorumuz bulunduğumuz ilin en iyi çocuk hastalıkları uzmanı...
ancak bakıyorum da birçok kişi yoğurttan önce meyve suyuna başlamış.meyve suyunun hazmı daha zor...

doktorlar ilk defa verilecek gıdaları belli aralıklarla veriyorlar belki onun için 5.ayı beklemiştir. Yada bebeğin tombiştir ağırdan alıyordur biz ek gıdaya 3.ayda başladık kilo alımı az diye ilk başlarken elma ve havuç suyu vermişti sonra armut ve şeftali. Bi doktor ötekini tutmuyor. mesela dr amca kızıma kahvaltıda yumurta sarısı verdi. başka doktora sorsan 6.ay bitmeden su bile vermeyin diyen var. Bana görede bizim doktorumuz çok iyi. sonuçta yavrumuz sözkonusu..:emir_bebek:

doktorlar ilk defa verilecek gıdaları belli aralıklarla veriyorlar belki onun için 5.ayı beklemiştir. Yada bebeğin tombiştir ağırdan alıyordur biz ek gıdaya 3.ayda başladık kilo alımı az diye ilk başlarken elma ve havuç suyu vermişti sonra armut ve şeftali. Bi doktor ötekini tutmuyor. mesela dr amca kızıma kahvaltıda yumurta sarısı verdi. başka doktora sorsan 6.ay bitmeden su bile vermeyin diyen var. Bana görede bizim doktorumuz çok iyi. sonuçta yavrumuz sözkonusu..:emir_bebek:

kızım 4 ay 12 günlük ve boyu, 65.5 cm. ağırlığı 6900 gr. dediğin doğrudur arkadaşım:)

teşekkür ederim...:nazar:

Back
X