Anne sütü ve mama ikilemi

anonimyonca

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Bebeğim 5 aylık. 4 aylık kontrolünde 6950 idi kilosu 5 aylık kontrolüne 25. Günde gittiğimizde 390 gram almıştı 7340 olmuştu. Doktor iki hafta sonra tekrar görelim az almış dedi. İki hata sonra gittik iki haftada 180 gr almış. Doktor mamaya başlayalım dedi. Sağlık ocağı hemşiremiz de mamaya başlama ek gıda geldi zaten şimdi mama verirsek mamaya çok alışır ek gıdayı seni redder dedi. Diş çıkarma döneminde bebeğim her saat uyanıyor gece ve çok hareketli bemce kilo almış olması bile mucize ama napsam bilemedim. Tecrübeli annelerden destek bekliyorum

Gece uyumuyor dişleri rahatsız ediyor diyince doymuyor mu ki dendi. Yani doymasa ağlar diye düşünüyorum da.

ACaba disten dolayi mi istahi kesildi cocugun diye benim aklima soru geldi cnm bence oda olabilir karar tabi senin yine mama kullanip kullanmamak kac saatte bir emiyor mesela daha sık emzirsen yada süt arttirici damla kullanabilirain bn azaldigini dusununce bestlaak damla lullaniyorum hemen arttiriyo bizde 4 ayligiz

Malesef yanlış yönlendirme yapıyor doktorlar

Ayına göre kilosu çok güzel neden mamayla şişirmek istiyorlar anlamıyorum. Her ay 1kg alamaz ki bebeklerin de bir sürü derdi var.

`