selam arkadaşlar emzirme döneminde sütü gereğinden fazla olan biri olarak yardımcı olmak için yazmak istedim
1. bol çok bol su için
2. gereksiz hiçbişey yemeyin ; yani çikolata ,cips gibi sağlığa zararlı olan hiçbişey tüketmeyin
sebze ve et yemekleri ,gaz yapmayan meyve ve sebzeler, lifli gıdalar ,ev yoğurdu ,doğal süt (bulabilirseniz) olmadı pastörize , peynir... kısacası sütünüzün kalitesini arttıracak yiyeceklerden yeteri kadar yemelisiniz. doğru beslenme de sütü arttırır.
3. su su su .......... bol su = bol süt ayrıca emz,rme döneminde zayıflayan anneler demektir.
çok susuyordum ,bebeği emzirmeye her kucağıma aldığımda susuzluğumu farkediyordumCanim sen susadikca degilde habiremi ictin suyu? kac lt ictin?
selam her yerde yazdığı gibi kuru fasülye mercimek nohut karnıbahar brokoli , mümkünse laktozsuz süt için. rezene çayını sık için. her yemeğe kimyon atın hatta kimyonu hem bebeğe içirin hem kendiniz için. ben bibiform gaz damlası kullanıdım 3 ay boyunca çok işe yaradı benim bebeğimdeyemek aklıma gelmuyr gaz oluck diye ödüm kopuyor aç bile kalıyrm gaz olamsn diye..sütüm sz çok var ama banada yetrsiz gibi gelıyr artık..hangi yemeklr gaz yapmaz..tarif beklyrm..bi kez gazlı yedim çocuk çatladı üzüldüm..kekik çayına başlıyacm artık inş..işe yarar..gazlı olunca kötü oluyr..
benım durum dah akotu bı kere bıle tutturamadım memeyı oğlumaaa aclıktan aglasada almadıııı malesefff dolayısyla sutum olmadı sagdım ama emmedıgı ıcın fazla olmadıııı bence sut olayı genetıkk anacumda emzırememıss bızı
Artik ümidimi kesiyorum... Herseyi denedim. Herseyi yaptim. YOK. YOK. YOK. önümüde ramazan. sütüm iyi olsaydi tutmicaktim ama bitti bitiyor ... cok uzgunum. Malt icecegi bile ise yaramadi. neden gelmiyor ki sanki ...
Cnm bebeginin kg alimi nasil.bana gore heo azdi yetmiyordu ama bebegim.bir kg istu aliyordu dr sut yetmesse kg almaz dedu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?