• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler anne sütü zenginleştirici eoprotin kullanan varmı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar anne sütü zenginleştirici milupa eoprotin mama kullanan varmı......elimde 5 kutu var sütüm kesildiği için kullanamıyorum...fiyat olarak çok yüksek bilirsiniz kullandıysanız...isteyen olursa biraz daha uyguna verebilirim...

neden 5 kutu aldın anlamadım.. bende kullanıyorum
benim bildiğim bebek 3-4 kiloya kadar kullanabiliyor..
yani yazık etmişsin parana okadar alamakla..

benimde elimde kalmıştı ben devlet hastanesinin yenidoğan yoğun bakımına verdim.çok mutlu oldular.gerçekten pahalı

arkadaşlar anne sütü zenginleştirici milupa eoprotin mama kullanan varmı......elimde 5 kutu var sütüm kesildiği için kullanamıyorum...fiyat olarak çok yüksek bilirsiniz kullandıysanız...isteyen olursa biraz daha uyguna verebilirim...

bence maddi sıkıntınız yoksa doğumevine hediye edin..naçizane bir fikir ihtiyacı olan bebekleri doyurmakta çok güzel bir duygu...:teselli::teselli::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5vereliniortakopuyorumnanaktancokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Back
X