• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütünden mamaya

Lovelybusra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
38
Merhaba ben 6 ay boyunca bebeğimi anne sütüyle besledim ancak kilo alımı aşırı yavaş olduğu için içim rahat değil mamaya geçiş yapacağım. Nasıl geçiş yapabilirim bir de bana kolay kabul edebilir tatlımsı bir mama önerebilir misiniz?🙏🏻

Merhaba doktor mu söyledi siz kendınız mı bunu yapmak istiyorsunuz 3. Aydan sonra yavaşlıyor kilo alımı çünkü bebekler hareketleniyor bide ek gıdaya gecıs yaptınız mı ?

Hipp combıotıc kullanıyorum mama . Önce günde 1 öğün verin bebeği 2 gün gözlemleyin gaz gaBızlık döküntü olabilir . Olmazsa bi hafta içinde 2-3 öğün sekline getirebilirsiniz , bence 1 öğünü yatmadan önce olsun çünkü mamanın tok tutumu olduğundan daha uzun uyuyor gece bebeler (ikizlerim var )

Küçük bir not : biberonun rahatlığına alışıp meme reddi yapabilir benim birisi öyle oldu da 🙈

Doktor kilo alımının az olduğunu söyleyip mama önerdi mi?
Oğlumun da azdı kilo alımı, ek gıdadan sonra toparladı. Mamaya ihtiyacınız olup omilmadığını doktora sorun bence

Kendi kafanıza göre mi mamaya başlayacaksınız? Kilo alımının az olduğuna kim karar verdi? Bebeğiniz persentilde düşük mü? Ayrıca mama çok bebeksel bir konu, bir bebeğin sevdiğini diğeri sevmeyebilir.

Merhaba ben 6 ay boyunca bebeğimi anne sütüyle besledim ancak kilo alımı aşırı yavaş olduğu için içim rahat değil mamaya geçiş yapacağım. Nasıl geçiş yapabilirim bir de bana kolay kabul edebilir tatlımsı bir

Tam ek gida zamani. Ufaktan ek gidaya baslayip, doktor onerisiyle mama destegi alabilirsiniz pek tabi ama tatli mama aramak yerine ana ilk icerik maddesi sut proteini olan mamaya yonelin. Hip, holle gibi markalara. Tatli mamalarin misir surubu orani yuksek olabiliyor dikkat edin.

Back
X