Canim bizdede oldu sarılıkOncelikle yorumlariniz icin tesekkur ederim. Benimki gec tip sarilik anne sutunun icindeki bazi enzimlere karsi reaksiyon gosteriyor cocugun bunyesi. Onceden anne sutu bir gunlugune kesilip sarilik dusurulurmus. Yapilan arastirmalarda bu tedaviden sonra anne sutunun geri gelmeyecegi mastit vb bulgulara rastlaninca simdilerde pek onerilmiyor ancak bu risklere karsin hala da bir tedavi secenegi. Ustelik bizde AB0 uyumsuzlugu da var. Belki bu durumu yasayan vardir aramizda diye sordum.
Canim bizdede oldu sarılık
Uyuşmazlıkta vardi bizde
Değeri 21di 1 gece fototerapi aldı 6ya düştü dr mama takviyesi yapmami söyledi kilosu azdı ve sütüm de azdı (aslında bu bi hata ilk tecrübesiz olduğumdan bilemedm verdm bnde mama sonuç 6 ay emdi bıraktı)
Şimdiki aklım olsa kesinlikle vermezdm
Zamanla duzelercektir memeden kesme
Mamayı alan çocuğun çoğu memeyi reddediyo
Sütun yetiyosa ve kilo alımı iyiyse emzirmeye devam et
ve başka bi dra göster bide
Kizlar cok uzgunum Allah baska dert vermesin ama bu da canimi sıkıyor.
Oglum 61 gunluk ve uzayan sarılıgi var. 12.9 . 13.2 bu degerlere takildi boyle kaldi iki aydir emzir bol bol dediler care olarak. Dislerim kirildi cilginca emzirmekten. Ama gecmemis yine... Anne sutunu kesmeyi dusunuyorum doktor gerek yok gececek demesine ragmen. Tek elleri ve ayaklari normal renkte. Cok uzuluyorum. Bu durumu yasayan atlatan var mi?
Merhaba ozelden de yazdim size. Evet gecti sukur. 4. Ayin sonunda olctuk 4 e dusmustu. AB0 uyumsuzlugu da vardi bizde. Doktorunuza sorun onun dedigi onemli. O fizyolojik diyorsa geciyor zaman aliyor ama geciyor sapsari kapkara bebek bir kuguya donuyorMerhaba bende sizinle aynı durumdayım şuan oğlum 50 günlük şuan hala sarılığı var .ve gündüz uyuyor .ben kaldırıp emziriyorum gece de 3 saate bir jendi uyanıyor sizde de mi durum boyleydi .gündüz veya gece kendi uyanmamasi normalmi .
merhaba bebeginiz duzelmis cok sevindim darisi benim oğluma.23 gunluk hala sapsari.okudugum seyler canimi sikiyor beyin etkilenir filan yaziyo.ne zaman pamuk gibi olacak bebegim.☹Merhaba ozelden de yazdim size. Evet gecti sukur. 4. Ayin sonunda olctuk 4 e dusmustu. AB0 uyumsuzlugu da vardi bizde. Doktorunuza sorun onun dedigi onemli. O fizyolojik diyorsa geciyor zaman aliyor ama geciyor sapsari kapkara bebek bir kuguya donuyorgecmis olsun. Iyi gunlerde buyutun bebeginizi. SAGLICAKLA.
Benim bebeğimde 3 aya kadar sarıyı, member 3 aydan sonra düzeldi bir ara hastanede yattı çok yükske olduğu için. çok yüksek olunca zaten müdahale ediyorlar merak etmeyin bir sorun olmaz. oğlum şimdi 9 yaşında ve şimdi hiçbir sorunu yok ve çok zeki.merhaba
merhaba bebeginiz duzelmis cok sevindim darisi benim oğluma.23 gunluk hala sapsari.okudugum seyler canimi sikiyor beyin etkilenir filan yaziyo.ne zaman pamuk gibi olacak bebegim.☹
ne zaman hastanede yatti kac gunluktu ve degeriniz kaçtı,masallah oglunuza kocaman olmusBenim bebeğimde 3 aya kadar sarıyı, member 3 aydan sonra düzeldi bir ara hastanede yattı çok yükske olduğu için. çok yüksek olunca zaten müdahale ediyorlar merak etmeyin bir sorun olmaz. oğlum şimdi 9 yaşında ve şimdi hiçbir sorunu yok ve çok zeki.
10 günlük falandı hastaneye yattığında mavi ışık tedavisi verdiler değeri de 18 Di galiba tamda hatırlamıyorum değer düşmeye başlayınca çıkmıştık ama işte tam düzelmesi 3 ayı bulmuştune zaman hastanede yatti kac gunluktu ve degeriniz kaçtı,masallah oglunuza kocaman olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?