Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben inciri denedim hiç faydasını görmedim hümananın çayınıda içiyorum ama hala artmadı aslında çok geliyordu ama kayınvalide dırrdırından oda kesildi sinir oluyorum of ya of yarrdım edin
Ben de her şeyi denedim ama bir işe yaramamıştı.Sonra bebeğim mamayı reddeder oldu.Çocuk biberonu alınca çığlık çığlığa ağlıyor.Ben de göğsüm boş da olsa vermeye başladım.Son 3-4 gündür mamayı sadece akşam 1 kez 90 cc veriyorum gün içinde ve gece emziriyoeum hatta sütüm akmaya başladı.Bu inanılmaz bi duyguymuş.Önceleri 6-7 kez mama veriyordum şimdi 1 kez ben bile inanamıyorum.Umarım sütüm tekrar kesilmez.
Ne yaptın derseniz hiçbişey yapmadım nasıl olduğunu anlamadım bile ama umarım sizlerin de bir an önce çoğalır
arkadaşlar mrh..size sorum olacaktı.ilk zaman oldukça bol sütüm vardı,akıyordu hep .kayınvalidem yüzünden sütüm azaldı.çok kötü şeyler yaşattı bana .şimdi evden gitti ama benim sütümde azaldı.tekrar çoğalırmı acaba*
Gercekten faydali bir onerim var benimde kizlar ben etkisini gordum lohusa serbeti yapin evde kendiniz oyle halk arasinda yapilan kadar sekerli yapmaniza gerekte yok biraz seker koyun ve kirmizi olmasi icin lohusa sekeri de koymayin onemli olan baharatlari kaynatip dolaba koyun 3_4 gun icin gunde 1 bardak cocugunuzun gazinada faydasi oluyor sutten gecerek sutunuzude artirir