Anne Sütünü artırmanın yolları...

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.346
693
373
Kocaeli
Gül reçeli Anne sütünü artırıyor diyorlar... bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

sutu arttırır mı bilmiyorum ama biraz fazlaca yendigi zaman ishal yapıyor,bilginize :)

sut icin boza oneririm bol bol icin

beyaz üüzm kuru da olur,incir,kayısı,beyaz dut.aşure,boza,ayva meyvesi reçeli ve meyve suyu kompostosu tercihine göre.kuru soğan.bol bol su.bunlar bende çok işe yaradı.

Bebeğim 5 aylık ve maşallah diyelim şakır şakır süt gelio her akşam ne yazıkki soğan salatası yiyorum tawsiye ederim sızlıyo göğsünüz sabahta bi dilim helva mutlaka yiyin bunları

canım kesinlikle günde 3 litre suyu iç bak nadıl süt oluyor.fazla tatlı yeme bence süt olsun diye kilo alma boşuna.

süt sıkıntısı olanlar varsa mutlaka dereotunu deneyin derim.1 hafta boyunca aralıksız sabah akşam yemeklerden önce dereotu yiyin.2. yada 3. gün belli ediyor.çok şükür sorunum kalmadı artık çünkü çok sıkıntı çekmiştim.

Benim bozayla aram yoktu esasında geçenlerde sırf yararlı birşey süte de yararı oluyormuş gibilerinden tesadüfen içtim, sabaha karşı memelerimin şişip taş gibi olmasının verdiği rahatsızlıkla uyandım. Hiç bu derece etkili olabileceğini düşünmemiştim geçen yine içtim gecesine yine aynı şekilde oldu üstüm başım süt olmuş, süt sıkıntısı çekenler için tavsiye ederim için de bol bolll süt olsun inşallahhh (tabi bol bol suyu da ihmal etmeyin) hepinize sevgiler...

çeşit çeşit yeyipte kilo almanın bi anlamı yok bence bol bol su derim ben günde 2 bardakta meyva suyu yeterliiiiiii

Yeşilliğin her türlüsü süt yapıyor !! 2 gündür salata yememiştim dün akşam yaptım ve yedim.. Sabaha karşı ağrıyla uyandım :) bol bol salata , su , meyve suyu tavsiye ederim :) ama bozayı da deneyeceğim :))

Merhaba arkadaşlar bende 11 aylık anneyim tahin pekmez, bulgur ve soğanı tavsiye ederim, işe yarıyor.

Kesinlikle bol su ve bol yeşillik sütü arttırıyor
kilo probleminiz yoksa süt ve petibör bisküvide sütü arttırıyor

Son düzenleme:
Kendimi sutas inegi gibi hissetsem de cok sukur sutum hem fazla hem kaliteli.yag orani fazla..bana onerilenler ise yaradi ben de paylasayim:1. Gunde 2-3 litre su 2. Bol yesillik 3. Stresten uzak olun. 4. Nutry py milk tea ( bunu zor buldum eczanelerde var bi de makromarkette satiliyo) 5. İki saatte bir emzirin veya sagin..nasil artiyo goreceksiniz

Bol bol yeşillik ve bol bol su. Bütün uzmanların söylediğide bu. Şekerli ürünler susattığı için süt yapıldığı söyleniyor. Bence gereksiz kilo. Ben bol bol su içerek ve yeşiillik yiyerek sütünün devamını sağlıyorum. Zaten bir insanın sütü yoksa ne yaparsan yap yine olmuyor ne yazıkki

Back
X