Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bebeğim 7 ayını doldurdu. son dört aydır sadece sağarak veriyorum sütümü. ama özellikle son iki haftadır sütüm azalmaya başladı. arttırmak için neler yapabilirim.
bu arada 5-6 saatte bir sağıyorum. günlük 600 ml civarı süt çıkıyor.
önerilerinizi bekliyorum
MAŞALLAH SEN BUNA AZMI DİYORSUN ÇOKKEN 2LİTRE FALANMI GELİYODU.MALT İÇECEKLERİ VARMIŞ ONLAR ARTTIRIYOMUŞ AMA BEN DENEMEDİM ZATEN MAMA İLE ANNE SÜTÜ VERİYORUM SÜTÜNÜZ BAYA İYİ YANİ
bundan bir ay öncesi çok rahat 1 litreye yakın süt çıkıyordu. çok şükür bu süt yeterli şu anda. ama daha da azalmadan önlem almak istiyorum. bir anda 200-250 ml lik düşüş tedirgin etti. bebeğim 1 yaşını geçinceye kadar sağmayı düşünüyorum.
bu arada size de bol sütlü günler...
bundan bir ay öncesi çok rahat 1 litreye yakın süt çıkıyordu. çok şükür bu süt yeterli şu anda. Ama daha da azalmadan önlem almak istiyorum. Bir anda 200-250 ml lik düşüş tedirgin etti. Bebeğim 1 yaşını geçinceye kadar sağmayı düşünüyorum.
Bu arada size de bol sütlü günler...
gerçekten maşallah size ya ama bence giderek azalması normal zaten kuzucuk 7aylık olmuş ek gıdayada başlamıştır günde enaz 500ml diyolarya ek gıdaya geçince sizinki fazla bile korkmayın allah öyl eyaratmışki ihtiyaca göre sütümüz bile herşeyde denge korkmayın normal bence
açıkcası özel olarak yaptığım hiç bişey yok. çalıştığım için gayet düzensiz besleniyorum. son zamanlarda oldukça stresli ve üzüntülü bir hayat yaşadım. anlayacağın cnm yapı meselesi ve inanmak. gönlünü rahat tut. Allah'ın izniyle nasibi çıkar zaten ufaklığın. yeterki sen süt vermeyi iste ve buna inan.
açıkcası özel olarak yaptığım hiç bişey yok. çalıştığım için gayet düzensiz besleniyorum. son zamanlarda oldukça stresli ve üzüntülü bir hayat yaşadım. anlayacağın cnm yapı meselesi ve inanmak. gönlünü rahat tut. Allah'ın izniyle nasibi çıkar zaten ufaklığın. yeterki sen süt vermeyi iste ve buna inan.
walla bende öncelikle maşallah demek istiyorum. Benim de bebeğim 7 ayını biritdi ve ben de çalışmaya yeni başladım. günde 2 kez sağıyorum 150 ml toplamda ancak çıkıyor. Seninkinin yanında lafı olmaz ama doktorum devam sütüne gerek yok dedi buna rağmen. akşam ve gece emiyor tabi. bence de her bebek ve annede değişiyor süt durumu ve demek benimki de oğluma yetiyor. Dereotu ve bol su işe yarıyor bence de...günde min 3 lt su içmenizi öneririm.
walla bende öncelikle maşallah demek istiyorum. Benim de bebeğim 7 ayını biritdi ve ben de çalışmaya yeni başladım. günde 2 kez sağıyorum 150 ml toplamda ancak çıkıyor. Seninkinin yanında lafı olmaz ama doktorum devam sütüne gerek yok dedi buna rağmen. akşam ve gece emiyor tabi. bence de her bebek ve annede değişiyor süt durumu ve demek benimki de oğluma yetiyor. Dereotu ve bol su işe yarıyor bence de...günde min 3 lt su içmenizi öneririm.
bebekler ek gıdaya başladıktan sonra sütü epey azaltıyorlar. benimki malesef hiç emmiyor. tamamen sağıyorum. bu arada dereotu sütü çok arttırıyor. malt içeceğini denemedim daha.
Sağarak 600 ml çıkıyor ve sen az mı diyorsun arkadaşım
Maşallah sütüne nazar değmesin
Ben günde 100 ml bile sağamıyorum yat kalk şükret canım
Bebişine şifa olsun
tabiki şükrediyorum. şükrtmez olur muyum? sadece kesilir diye korktum. bebeğim bir kaç aylıkken 1 lt reye yakın süt çıkıyordu. birden bire bu kadar düşüş kesilir diye düşünmeme neden oldu. ama şimdilik bir problem yok umarım en azından bebeğim bir yaşına gelinceye kadar sütümü verebilrim. isteyen herkesin bebeğini sütüyle besleyebilmesi dileğiyle...