anne sütününü artırmak için lütfen yardımmm

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
kızlar 5 gün oldu dogum yapalı sütüm 3.cü gün geldi masalah iyiydi.ama bugün sanki kesildi bebegimin doymadıgını hissettim bugün sabaha düzelirmi yoksa gelmezmi kafayı yicem nie böyle oldu siz artırmak için ne yapıyorsunuz yardım edin

Üçüncü gün asla süt azalmaz,öncelikle bu fikirden uzaklaş,emin olmak istiyorsan sağ,miktarına bak ama emin ol gereksiz yere endişe ettiğini göreceksin.Bebek yeterli süt alamazsa çişi,kakası az olur,bez doluysa hiççç dert etme.Allah her kadına 2 bebeğe yetecek süt verir,lütfen bunu da unutma.Yapman gereken bol su içirtecek gıdalar almak,bebekte sarılık varsa özellikle komposto ve hoşafı bol bol tüket.Sık sık su iç.Pozitif düşün ve mümkün olduğunca uyu.Birisi sütüm az derse hemen ordan uzaklaş,çünkü kadınların sadece %3 ünde süt yapımın engelleyen rahatsızlık olur.Bebeğini emzirdiğin müddetçe süt bezlerin seni üzmez.Sevgiyle kal.

sütün gelmişse azalmamıştır her yeni annenin yaşadığı şeyler bunlar acaba bebeğim doyuyormu bu soru kemirir durur insanın beynini, tuze arkadaşımız söylemiş herşeyi zaten bebeğinin bezi doluyorsa sorun yoktur zaten bebeğin doymasaydı senin hissetmeni beklemez ağlamaktan evi başına yıkardı :)
önce sütüm yetmiyormu diye endişeyi bırak stresin arttıkça sütün etkilenir her fırsatta uyu dinlen bol sıvı tüket yemeğini gerektiği kadar ye kendin iyi olacaksınki bebeğine hem fiziksel hem pisikolojik olarak yetebilesin şuan endişelerin en tavan yaptığı zamanlardasın bunları 1 yıl önce bu zamanlarda bende yaşıyordum :) ki benm hiç sütüm gelmedi 2 ay mamayla besledim ama o inatçı sütü ne yaptım ne ettim getirttim ve sütümün gelmemesinin en büyük sebebi doğum sonrası stresti kızım şuan hala emiyor benim bile sütüm geldiyse herkesin gelir diyorum şimdi, yinede eczanelerde satılan süt yapıcı çaylar var onlarında faydasını görürsün hiçolmazsa pisikolojik olarak rahatlatır seni :) bebeğini güle güle büyüt ve bebeğini hep emzir bebeğin göğsünde durması bile süt yapımını arttırır

ılk dogumumdan berı dr umun soyledıgı tek sey var !!! sut olayı psıkolojık kesınlıkle sturum az ve yetmıyor dıye dusunmeyeceksın ve sureklı kendını telkınde bulunacaksın kı dr um boyle soyluyor tespih ceker gıbı benım sutum cok benım sutum var bebegıme yetıyor dıye bu kelımelerı dılınden dusurmuceksın

bol sıvı + humana steel tea, malt ıcecegı alkolsuz, bu arada ben bugun balık yedım acayıp sut yaptı dene ıstersen

evet sarılıkda gerçekten komposto çok iyi geliyo.. bizde sarılık oranı çok yüksek çıkmıştı annem bol bol kayısı kompostosu yaptı ve zorla içirdi bana, bebişimde kaka yaptıkça sarılık oranı düştü ve sütüm de çok arttı.. incir ve hurma da çok faydalı süt konusunda hemen çoğaltıyo sütü...

kızlar dün mama aldım ogluma cok aglıodu 2 gündür sarılık ta arttı dün gazdan aglıo die teselli ettim kendimi ama gögsüm cok yumusadı ve garip olan süt oluo olanda iç camasırıma son damlasına kadar akıo ve emzircegm zaman gögsüm bos oluo süt var ama emzirmeden olan akıo dısarı evet bennimde sütüm geldiktn sonra stres yapacagım seyler oldu cok stres yaptm gecelerce uyumadım daha 8 gün oldu 2 gündür uyuyabiliyorum ondan olabilir ama geri düzelirmi sizce hosaf pekmezli su kaynar rezene cayi hepsini yapıorum insalah düzelir bebegimi emzirmek istiyorum mamayla beslemek istemiyorum bide bebegim gögsümü kuru emince öyle yara olmuski aglıyorum resmen emerken insalah hersey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…