Anne ve anne adayları acil

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
Arkadaşlar aslında burası yeri değil birşey danışmak istiyorum 2.5 hafta önce kan testinde hamile olduğumu öğrendiğim son adet tarihlim 3 haziran ama kan testinin sonuçlarına göre Bebek daha küçük doktorun tahminine göre döllenme daha gec olmuş sonuç olarak en son 22 temmuz cuma günü doktora gittiğimde halen bebeğin kalp atışlarını göremedik bugün çok koyu renk akıntım var ve doktora ulaşamadığım için soramıyorum sizce önemli olabilir mi?

Kırmız/kahve renklerinde bir akıntı mı? İlk değerinzi kaç çıkmıştı. 2 günde bir beta hcg değerlerinize baktırdınız mı? o değer katlanarak arttı mı?

Kırmız/kahve renklerinde bir akıntı mı? İlk değerinzi kaç çıkmıştı. 2 günde bir beta hcg değerlerinize baktırdınız mı? o değer katlanarak arttı mı?
Evet 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2 katına çıkmıştı kırmızı değil kahve rengi akıntı

Evet 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2 katına çıkmıştı kırmızı değil kahve rengi akıntı

Yerleşme kanaması olabilir o zaman. İmkanınız varsa değerlerinize bir daha baktırın. İnşallah her şey yolundadır.

Bugun pek hareket etmeyin, yatarak istirahat edin.
Ama yarin mutlaka doktora gorunun.

Kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin, yerleşiyordur, dinlenin...

Ben 7. Haftamda yaşamıştım, birşey olmadı şükür..

Sağlıklı bir gebelik ve doğum yapmanızı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…