Uzun süredir konu acmiyordum boşanınca o kişiden dertlerin büyük bir kısmında bitmişti çünkü çok şükür... Şimdi içimde yuzlesmek istemediğim bir sıkıntı var başlıkta belirtilen....yasadiklarimin hepsi çocukluk anılarımdan itibaren birikti ve annecim babacim diye sarılan onları seven ben artık yok..aksine her yüzlerini gorduklerimde hiç sevmiyorum sizi diye içimden geçiriyorum...bu kötü bir şey biliyorum ama elimde değil inanın herşeyi unutup sevmek istiyorum uzun sürede cabaladim ama yok unutamıyorum bana yasattiklarini...eski eşi bosadim gitti ama anne baba kardeş bosanmaz ki....rüyamda babamın olduğunu gördüğümde dünyam başıma yıkıldı çok ağladım sevmiyorum denilemez belki ama gıcık oluyorum yüzlerine bakmak istemiyorum..her baktığımda bana yasattiklari kötü şeyler geliyor aklıma...ben eskiden baya saf biriydim ..annem parmağında oynatiyordu beni, babamı oynattıgi gibi..şimdi herkesin gerçek yüzünü görebiliyorum bu yüzden hepsine gıcık oluyorum..hatta en çok anneme bu duygu... İçimdeki bu kini nasıl sondurebilirim izleyeceğim videolar vs varmı sevmek istiyorum bu derken çok zorlanıyorum ve aslında hiç sevmek gelmiyor içimden....ne yapicam bilmiyorum hiç sevmiyorum o kadını diyelim geliyor öyle bir duygu var içimde nasıl bas edicem bununla bilmiyorum..bu duygu ne zaman açığa çıktı derseniz...boşanma sürecinde hiç yanımda olmadılar tam tersi bana köstek oldular herşeyi o ruh haliyle kendin hallettim..üstelik bosandigima dahi uzulemedim ailemle uğraşmaktan şimdi hepsini hayatımdan silesim geliyor ...
Dip not: misal örnek evlilik ve nişanlılık hayatım boyunca bosandigim ksiiyi kötüleyen çirkin diyen kadın ...boşandıktan sonra yakışıklı çocuktu demeye başladı..üstelik o yakışıklı dediği kisi asla yakışıklı değil ve de kendisine çok saygısızlık etmiş hakaret etmiş biri olduğu halde..bu basit bir örnek işte her seyi yazamıyor insan