Her kesde onu öneriyor neden memnun kalmadınzı?Elele madre aldım memnun kalmadım onu tavsiye etmem diğerlerini bilmiyorum.
Hangı model?Ben anne yanı yatak kullanmadım. Park yatak alıp yatağın yanına getirdim. Üst kademede kullandım. Çocuk büyüdükçe alta geçtim. 1 sene sonunda da odaları ayırdım. Aynı odada ayrı yataklarda olmayı düşünün bence çünkü oda ayırmak çok kolay oldu öyle
Ben Prego kullandım. Hafif ve kurulumu basit. Her mağazada modelleri var.Hangı model?
Neden memnun kalmadınız merak ettim, bende peş peşe iki bebeğim oldu ikisinede aynı yatağı aldım büyük 4 yaşına geldi kullanıyoruz hala.Elele madre aldım memnun kalmadım onu tavsiye etmem diğerlerini bilmiyorum.
Her kesde onu öneriyor neden memnun kalmadınzı?
Çok hışır hışır ses çıkarıyor benim kızım çok dönüyor uyurken. Yanımda uyurken o dönüyor ben yatağın sesine uyanıyordum. Yatak çok kayıyordu içinde sabit durmuyordu bilmiyorum belki benimki sorunludur. uzun sürede kullanmadım yani 8 ay belki. Kızım çok uyandığı için gece yanımda yatırmaya başladım.Neden memnun kalmadınız merak ettim, bende peş peşe iki bebeğim oldu ikisinede aynı yatağı aldım büyük 4 yaşına geldi kullanıyoruz hala.
Anne yanı kademesindeyken yanlarının kumaşı ses yapıyor ama o kısım hepsinde öyle yapılıyor diye biliyorum,ben 15 cmlik yatak aldığım için ses olayı olmadı sıfıra sıfır duruyordu o hışırtılı kumaşın sesi olmadı. Ama atmadıysanız sağlam yatak alt kademede kullanabilirsiniz ses yapmıyor.Çok hışır hışır ses çıkarıyor benim kızım çok dönüyor uyurken. Yanımda uyurken o dönüyor ben yatağın sesine uyanıyordum. Yatak çok kayıyordu içinde sabit durmuyordu bilmiyorum belki benimki sorunludur. uzun sürede kullanmadım yani 8 ay belki. Kızım çok uyandığı için gece yanımda yatırmaya başladım.
Yok yatak duruyor alt kademeyi hiç kullanmadım kızım çok uyandığı için oraya uzanmak zor olur diye. kızıma büyüyen yatak aldım ona alıştıracağım 22 aylık. Diğer yatağada dediğiniz gibi kalın yatak alırım şubat sonu oğlum doğacak kısmetse öyle kullanırım.Anne yanı kademesindeyken yanlarının kumaşı ses yapıyor ama o kısım hepsinde öyle yapılıyor diye biliyorum,ben 15 cmlik yatak aldığım için ses olayı olmadı sıfıra sıfır duruyordu o hışırtılı kumaşın sesi olmadı. Ama atmadıysanız sağlam yatak alt kademede kullanabilirsiniz ses yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?