• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne yanı yatak önerileri ihtıyacım var

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
2.139
1.014
53
37
Anne yanı yatak önerileri ihtıyacım var hangısı kullandınız memnun kaldınız veya aldınız ?
Öneri yapa bilirmisiniz ?

Elele madre aldım memnun kalmadım onu tavsiye etmem diğerlerini bilmiyorum.

Yoyko 8 in 1 park yatak aldım 9.5 aylık oldu hala kullanıyorum memnunum.

Ben anne yanı yatak kullanmadım. Park yatak alıp yatağın yanına getirdim. Üst kademede kullandım. Çocuk büyüdükçe alta geçtim. 1 sene sonunda da odaları ayırdım. Aynı odada ayrı yataklarda olmayı düşünün bence çünkü oda ayırmak çok kolay oldu öyle

prego Anne yanı yatak almıştım oğlum biraz büyüyünce kullanamadık , park yataklar bana çok çirkin geliyordu o yüzden tercih etmemiştim ama sonradan aldım , yükseklik ayarı da vardı çok rahat kullandık keşke baştan beri onu alsaymışım. Uni baby Lindo park yatak bizdeki çok memnunum oğlum 4.5 yaşında şu an hala içinde yatıyor hatta bazen ben de yanına giriyorum taşıyor ikimizi :))) Yanları fileli , yatarken de onu görebiliyorum en önemli özelliklerden biri bu.

Benimki de park yatak.
Ayarı da var.
Bebek büyüyünce düşmesin diye biraz alta aşağı tarafa indiriyorsun.

Ben anne yanı yatak kullanmadım. Park yatak alıp yatağın yanına getirdim. Üst kademede kullandım. Çocuk büyüdükçe alta geçtim. 1 sene sonunda da odaları ayırdım. Aynı odada ayrı yataklarda olmayı düşünün bence çünkü oda ayırmak çok kolay oldu öyle
Hangı model?

Her kesde onu öneriyor neden memnun kalmadınzı?

Neden memnun kalmadınız merak ettim, bende peş peşe iki bebeğim oldu ikisinede aynı yatağı aldım büyük 4 yaşına geldi kullanıyoruz hala.
Çok hışır hışır ses çıkarıyor benim kızım çok dönüyor uyurken. Yanımda uyurken o dönüyor ben yatağın sesine uyanıyordum. Yatak çok kayıyordu içinde sabit durmuyordu bilmiyorum belki benimki sorunludur. uzun sürede kullanmadım yani 8 ay belki. Kızım çok uyandığı için gece yanımda yatırmaya başladım.

Çok hışır hışır ses çıkarıyor benim kızım çok dönüyor uyurken. Yanımda uyurken o dönüyor ben yatağın sesine uyanıyordum. Yatak çok kayıyordu içinde sabit durmuyordu bilmiyorum belki benimki sorunludur. uzun sürede kullanmadım yani 8 ay belki. Kızım çok uyandığı için gece yanımda yatırmaya başladım.
Anne yanı kademesindeyken yanlarının kumaşı ses yapıyor ama o kısım hepsinde öyle yapılıyor diye biliyorum,ben 15 cmlik yatak aldığım için ses olayı olmadı sıfıra sıfır duruyordu o hışırtılı kumaşın sesi olmadı. Ama atmadıysanız sağlam yatak alt kademede kullanabilirsiniz ses yapmıyor.

Yeni doğanken Chicco next mi ne o anne yanı yatağı kullandım bir süre sonra sadece Reflü yatağında yanımda yatırdım Reflü yatağını kaldırınca evde kullanmadığım orta sehpa vardı onu yattığım yerin yanına koyup duvarla birleştirip üzerine yatak koydum benim yatağmla aynı hiza yaptım şimdi iki yaşına geliyor tek kişilik yatak koydum büyüyünce odasına alacagim

Anne yanı kademesindeyken yanlarının kumaşı ses yapıyor ama o kısım hepsinde öyle yapılıyor diye biliyorum,ben 15 cmlik yatak aldığım için ses olayı olmadı sıfıra sıfır duruyordu o hışırtılı kumaşın sesi olmadı. Ama atmadıysanız sağlam yatak alt kademede kullanabilirsiniz ses yapmıyor.
Yok yatak duruyor alt kademeyi hiç kullanmadım kızım çok uyandığı için oraya uzanmak zor olur diye. kızıma büyüyen yatak aldım ona alıştıracağım 22 aylık. Diğer yatağada dediğiniz gibi kalın yatak alırım şubat sonu oğlum doğacak kısmetse öyle kullanırım.

Back
X