• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne..

Benim evimde o bahsettiğiniz evler gibiydi. Çocuk sesi kahkahaları kapı dışında değil sokakta çınlardı. Yüce Rabbim herkesi değişik sınamış bizede evlat acısı düştü.
Daha acımla baş edemeden yeniden hamileyim şimdi. Daha bebeğimin varlığına alışamadan yokluğunun korkusu sardı. İnşallah siz ve tüm evlat hasreti çekenler anne olmayı yaşarız doya doya.
Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.
Hamile olmanıza çok sevindim. Çok önceden takip ediyorum sizi. Az önce aklıma geldi bir bakayım dedim son mesajınız bunu gördüm ve çok sevindim. Ben yeniden anne olmanın size çok iyi geleceğine inanıyordum ama bu konuyu çok da dillendirmek istemedim sonuçta nasip işi sadece bir şeye bel bağlamak zor.
Bu arada konu sahibinden de özür diliyorum konuyu hiç okumadan başka birisinin mesajına cevap yazdım.
Bu arkadaşımızın içinin ne denli yandığını bildiğim için kendimi tutamadım affola...

Hamile olmanıza çok sevindim. Çok önceden takip ediyorum sizi. Az önce aklıma geldi bir bakayım dedim son mesajınız bunu gördüm ve çok sevindim. Ben yeniden anne olmanın size çok iyi geleceğine inanıyordum ama bu konuyu çok da dillendirmek istemedim sonuçta nasip işi sadece bir şeye bel bağlamak zor.
Bu arada konu sahibinden de özür diliyorum konuyu hiç okumadan başka birisinin mesajına cevap yazdım.
Bu arkadaşımızın içinin ne denli yandığını bildiğim için kendimi tutamadım affola...

.
Estağfirullah canım.❤

Teşekkür ederim. Allah razı olsun . İsteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin. Ve kimseyi evladından ayırmasın

En hayırlı zamanda en sağlıklı mutlusundan bir hayat dilerim size ailenizin yeni üyesi olacak bebişle❤️
En doğru ve hayırlı olan zamanda. Yaşadığımız herşeyin bir sebebi var.
Ne yazik ki bunu ilk ve son yaşayanda siz olmayacaksınız ama hep birlikte güzel dualar ve temennilerle beklemek en iyisi..
Size dua ediyor olacağım :)

En hayırlı zamanda en sağlıklı mutlusundan bir hayat dilerim size ailenizin yeni üyesi olacak bebişle❤️
En doğru ve hayırlı olan zamanda. Yaşadığımız herşeyin bir sebebi var.
Ne yazik ki bunu ilk ve son yaşayanda siz olmayacaksınız ama hep birlikte güzel dualar ve temennilerle beklemek en iyisi..
Size dua ediyor olacağım :)
.
Çok teşekkürler güzel yüreğin ve duaların için canım.İnşallah dediğin gibi olur.❤

Bazen telefonu alırsın eline ..arkadaş,akraba ,eş ,dost ile konuşmaya başlarsın.. İki kelime konuşursunuz ..arkadan çocuk sesleri yükselir.. Ama senin arkan hep sessizdir.. Çünkü arkanda hep sesini kontrol edebildiğin yapay şeyler vardır.. Bir televizyon belki bir radyo ya da bir süpürge.. Telefonu eline aldigin an kisarsin sesini.. Hep özenmişimdir telefonu açtığımda arkadan cıvıl cıvıl çocuk sesi gelen evlere.. Ya da apartmanda evime çıkarken önünden geçtiğim kapıların ardından gelen çocuk seslerine.. Ne kadar neşe doludur o evler kim bilir.. Bir de Anne kelimesini kendimle bir araya getiremeyişim var benim..Hamileyken bile inanamadım anne olacağıma.Zaten de öyle oldu ve bebeğim karnimdayken öldü.. Bu durum ne kadar canımı acitir bir bilseniz.. Durup etrafıma baktığımda anne olanların benden farklı bir yanı var gibi gelir hep.. Evet iki göz iki kulak vs vs görünüş olarak ayniyiz.. Ama bende durmayacak gibi sanki bu kelime.. Belki de yaşadığım hayal kırıklığıdır bu düşünceyi aklıma getiren.. Çünkü hep inandım çok iyi bir anne olacağıma.. Nasip deyip kabullenmeye çalışıyorum içinde bulunduğum durumu.. Ve bir geceyi daha çekiyorum üzerime yorgan misali.. Isıtmıyor ama karanlığıma ortak en azından.. Ve en azından olduğu gibi simsiyah duruyor üzerimde beyaz görünüp siyahı cebinden çıkarmıyor.. Ve işte bir gece daha geldi bugün yine çekeceğim üzerime geceyi karanlığıma karanlık katsin diye...İmtihanimdan bir gün daha eksilsin ben sabrederken diye..
Basiniz sagolsun ben de bir cennet kusunun annesiyim. Dokuz aylikti kaybettim. Bir de dusugum var o ise benim burnuma konan kuş tůyům...
Ayni seyleri yasiyoruz ne kadar şairane anlatmissiniz geceden bile siyah olmayi...

Basiniz sagolsun ben de bir cennet kusunun annesiyim. Dokuz aylikti kaybettim. Bir de dusugum var o ise benim burnuma konan kuş tůyům...
Ayni seyleri yasiyoruz ne kadar şairane anlatmissiniz geceden bile siyah olmayi...
.
Sizin de başınız sağolsun..Allah yardımcımız olsun..Meleklerimiz cennette yoldasimiz olsun❤

Back
X