anne...

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
bugun skintidan patlayip ciktim evden disariya.. annem aramis gormedim.. 5 kere. sonra geri aradim. yuzune kapatim sinirden bagirip durdu ne isler ceviriyorsun fln diye.. msj geldi

* agzina sicarim
Eve gelme.s* git nereye gidersen git.

neyapmaliyim.. eve geldim suan annem yok.. kendisi cikmis gezmeye teyzemlere herhalde..

mutsuzum...

annenizle ilişkinizi seviyeli hale getırmelisiniz arkadaş gibi bile değilsiniz size bağırıp çağırırsa alttan alın

Yapacağın şey çok belli aslında bence.. Annen geldiğinde telefonu annenin yüzüne kapattığın için özür dilemelisin.. Sonra da annene kocaman sarılıp haklı olduğunu, bir daha dışarı çıktığında haber vereceğini, kulağının telefonda olacağını söylemelisin bence.. O senin annen, cok merak etmiştir seni.. Ve söylemeden edemeyeceğim: Ne olursa olsun annenin yüzüne telefon kapatmaya hakkın yok..

arkadas gibi olamiyorum.. cekemiyorum artik.. kadinin cennesi var biktim. suratini her gun gormekten biktim.. depresiyona soktu beni resmen.. okadar altan aliyorum kadin cok iki yuzlu geliyor bana artik.. bir gun cok iyi bir gun isine gelmezse cok kotu davraniyor..
yeri gelirse hakaret ediyor.
uvey babamda var evin icinde.. adam berdusun teki. biktim anliyormusunuz napcam blmiyorum.. bavulumu alip gidesim var..

yaşın kaç? okuyo musun

Canım bu bana sadece telefonu kapattın diye verilen bir tepki gibi gelmedi mutlaka önceden annenle aranızda bir şey geçmiş ki sana ne işler çevirdiğini söylemiş. Yapmanı istemediği bir şey var sanırım onu yapmanı kastediyor galiba böyle söyleyerek.
Kendi annemden biliyorum. Erkek arkadaşımı istemiyor, görüşmüyorum diye biliyor tabiki görüştüğümden de emin ve sürekli kısıtlamaya çalışıyor. Arasa duymasam tepkisi aynı oluyor ne işler çeviriyorsun sen diyor. Tabi annenin yazdığı mesajı yazmıyor ama bana. Yüzüme karşı demişti onu istiyorsan git, al kimliğini de beni de sil malları üstünden alayım öyle git demişti koyun can kasap et derdinde misali :)

Anneler bazen anlaşılmıyor. Bende bazen soğuduğumu düşünüyorum. Ama yine de bir şey olduğunda ilk üzülen ben olurum bunu da biliyorum. Canım bide üvey baba bende de var. Şu zamanlarda değil ama 17 yaşlarında falanken annemi baya doldururdu kendi sesini çıkaramadığından anneme yüklenirdi şişirir üstüme yollardı. Belki de annen üvey baban laf etmesin diye sana böyle baskı yapıyordur. Sıkma canını derdi veren Rabbım dermanını da verecektir sen bol bol dua et. Yapman gereken şey sessiz kalmak bir şey söylerse de cevap verme sus bir süre sonra susar. Bunu da annemden biliyorum ben konuştukça o da konuşuyor ben susunca o da bir süre sonra sesini kesiyor sonrada hiçbir şey olmamış gibi davranıyor :) Ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değil. Anneler böyle saman alevi işte onlardaki :)

23 yasindayim. okumuyorum. yurt disinda yasiyorum. suan is ariyorum. bi an once is bulmaliyim ! kimseyede guvenim yok.. yani sokagada atarlar beni belli olmaz

@Kralelveda.. evet ciddiyim.. hic disariya cikmayan eve kapanik biriyim.. o halde bana or** deniliyor. gururum kaldirirmi bunu? bir kere farkli bir sehire gittim alisverise.. kafami dagitmaya cok dolu kafam herzmn. her gun evin icinde kapanik kaliyorum. depresiyondayim. cikayim ddm. ciktim dolandim. eve biraz geciktim annem uvey babama soylemis. dayak falanda yedim gecenler. mahf etmisti adam. sacimi alip oturma odasina kadar surukledi. sacimda sac kalmadi. kopek herif. nefret ediyorum hepsinden..!! okadar saygiliyim ki uvey babama.. adami gorsen disardan eve gelmez surter surter gelir geceleri.

haksizliga gelemiyorum.sankide istenmiyorum bu evde..

yurtdışında yalnız yaşamak daha kolay gıbı göruluyor kendı hayatını kurma vaktın gelmiş

kendi hayatını kurmak için hazırmısın?:26:

sanırım yurt dışında çocuğunu dövmek büyük suçmuş.ben öyle biliyorum...devletten yardım istesen,oradaki sistemi tam olarak da bilmiyorum ama...sana iş ve kalacak bir yer verirlerse senin için sorun yok...işin çok zor.ama şunu söyleyeyim evden kurtulmak için evlenmeyi deneme genelde böyle yapanlar daha mutsuz oluyorlar baba dayağı bitiyor eş dayağı başlıyor.kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışmalısın...tabiiki önce iş lazım...

hazirda dglm sanki.. biraz daha dayan sabret sisimel dedim..öz babamda var cok iyi biri.. yanliz yasiyan bekar..bsy oldugunda ara hemen seni alip gelirim diyor..
.ama bu yastan sonra sanki kimseyi cekemicem. cikarsamda evden sessiz sessiz cikicam kaybolcam ortalarda bi muddet. plan kurmaliyim suan. is bulup para biriktirip

bunun alında başka neden var sadece bunun ıcın yapılmaz bu ki bir annenin küfür etmesi hoş değil
tamam bende annele asla anlasamam sevmez beni biliyorum ama küfür de etmez bagırıp çağırır sürekli
daha önce sürekli dışarımı çıktın gelmedin
geç mi geldin istemediği kişilerlem arkdaşlık edıyorsun
yada bırseyı yap dedi sen çıktınmı bilmiyorum ama altında baska bısey var bunun

Derler canım derler. Yapsan demezler ama yapmadığın zaman adın çıkar işte öyle.
Annenin sana destek olması gerektiği yerde bir de sana köstek olması çok üzücü bir durum ne hissetsen haklısın.
Dayak eşeğe bile atılmıyor bu nasıl bir tavırdır. Benimde bildiğim kadarıyla şikayette bulunabiliyorsun.
Neden başvurmadın şikayette bulunmadın. Yurt dışında devlet baya yardımcı oluyor her açıdan ama TR de olsan zordu.
Arkadaşların da dediği gibi kendi ayaklarının üzerinde durmayı denemek zorundasın.
Ya da öz babanın yanına gitmelisin madem iyi biri durduğun kabahat.
Onun yanındayken hazırlığını yap sonra ayrılır ayaklarının üzerinde durursun.

23 yasindayim. okumuyorum. yurt disinda yasiyorum. suan is ariyorum. bi an once is bulmaliyim ! kimseyede guvenim yok.. yani sokagada atarlar beni belli olmaz
annemi yeni kaybettim keşke hayatta olsaydı da bana bagirip cagirip kufretseydi

ama sen8n durumun farklı allah yardimcin olsun
canim almanyada misin frauenhausa git polise git sana yapilani anlat kayda geçsinler

arbeitsamta git yasin 25in altinda hangi meslegi istiyosan anlat seni parasiz meslek okuluna yollarlar
hem okur hem calisirsin yeter ki kafani bi topla
ama nolursa olsun annenden nefret etme evden ayrilsan da güzel ayril ama o uvey babayi sikayet et sana vurmaya hakki yok

Anneniz bence sizi evde göremeyince endişelenmiş olabilir. Hakaretten bahsetmişsiniz bence içinden gelerek söylememiştir üvey babam var demişsiniz birde anneniz bu yönde depresyona girmiş olabilir diye düşünüyorum. Bunalımlarınız vardır bunu anlayamam ama sakın kurtuluşu evlilikte aramayın cevremden biliyorum mutsuz olan çok insan var yaşınız gençmiş daha okuyunbence okumanın yası yoktur bende şuan 19 yaşındayım okumaktan vazgeçtiğim zamanlar oldu ama kararlıyım artık çünküher zaman ailemiz yanımızda olmucak tabi onlar en büyük mücevher onları Rabbim başımızdan eksik etmesin. Elinde maaşın kariyerin olsun okuyun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…