Var ama yalnız yatamıyorum gitme diyo bikac gün yattım salonda bu sefer daha cok bozuldusalon falan da mi yok,orda yatsan..
yasli kadina ne diyeceksin ki, kalbini kirma bence.
Evet baslığın sacmalığını bnde farkettim tmvbe AllahımBaşlık ne saçma öz anneanneniz ya yaşlı kadın.
Piremses yatağınızı verince ne oldu Allah aşkına?
Kulak tıkacı alabilirsiniz, salon oturma odası vs yatabilirsiniz.
Yalnız yatamıyorsa o uyuyana kadar kalın sonra başka odaya geçin.Evet baslığın sacmalığını bnde farkettim tmvbe Allahım
Ailenize soylesenize sinava hazirlanirken boyle bir sey yapilirmi. Bi caresine baksinlar.Arkadaşlar ! bir aydır ananem bizde aynı odada yatıyoruz benim yatağımda yatıyo(hayatımdaki en büyük pişmanlığım asla kimseye yatağımı vermicem gerçi zorla aldı da neyse) ve sürekli horluyo deli gibi horluyo Allahım çıldırasıya horluyo :’( biliyorum o şstemiyo bunu yapmak ama asırı rahatsız oluyorum. Bikeresinde dedim ona horluyosun dedi uyandır . Gecen gecede uyansın diye ses yaptım bu sferde saygısız oldum napcam ben ya başka odada yok ! Gitsem de küsüyo bi gün daha dayanacak tahammülüm kalmadı ama kalbini de kırmak istemiyorum
Ha bide tv yi acıyo son sesss ders falan da calışamıyorum KPSSYE hazırlanmam gereken bi dönemdeyim . Gercekten hersey üstüste geliyo Allah mğkafatımı vrsin inşallah
Tesekkürler öneriniz için :)Birde bunun koca versiyonu var hahha ben hic alisamiyordum ozellikle ise gittigim ilk evlilik zamanimda aglayasim geliyordu ne yaptiysak cozum olmadi eczaneden ses icin kulak tikaci aldim geceleri huzurla uyuyorumsiklikla yenisini almaya ozen gosteriyorum bu sekilde alismaya bagli gidiyor ayni zamanda odaklanmam gereken kitap ders yazi herhsnhi bir sey varsada kullaniyorum sinav hazirligina birebir.
Yaa böyle diyince içim acıdı. Ben de seviyorum ananemi ona asla zarar vermek üzmek istemiyorum zaten bu yüzden hassas davranmaya çalışıyorumGeçen yıl kaybettim anneannemi.Konunu okuyunca gözlerim doldu boş yatağına baktım.Boşver bir şey deme gün gelir o horlamayı bile özlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?