Annecı erkek,yıkılan yuvalar! ya kadının ılla aılem deyıp esınden bosanmak ıstemesı?

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
merhaba
bu aksam cok sevdıgım bır aılenın,severek evlenen 16 17 yıllık bır aılenın gecımsızlıgını duydum eşımden...sebeb kadının babanesıne ben bakacagım ılla demesı,kadının aılesının o evı yol gecen hanına cevırmesı,kadının artık kocasına saygısız davranısları ve gerekırse bosanalım demesı!!!1 ogulları var,cok akıllı bır genc.

Cok uzuldum yaa,bıkac sene once yıne bır tanıdıgım
aıle bosandı 2 yasındakı cocuklarına ragmen...
Yıne sebeb kadının anne ve kardesımle oturacagım dıye dıretmesı...

Ne zor ve ne uzucu...cok uzuldum...
Buna benzer yaşamlar varsa buyrun paylaşın...

merhaba
bu aksam cok sevdıgım bır aılenın,severek evlenen 16 17 yıllık bır aılenın gecımsızlıgını duydum eşımden...sebeb kadının babanesıne ben bakacagım ılla demesı,kadının aılesının o evı yol gecen hanına cevırmesı,kadının artık kocasına saygısız davranısları ve gerekırse bosanalım demesı!!!1 ogulları var,cok akıllı bır genc.

Cok uzuldum yaa,bıkac sene once yıne bır tanıdıgım
aıle bosandı 2 yasındakı cocuklarına ragmen...
Yıne sebeb kadının anne ve kardesımle oturacagım dıye dıretmesı...

Ne zor ve ne uzucu...cok uzuldum...
Buna benzer yaşamlar varsa buyrun paylaşın...

çok üzüldüm canım..benim arkadaşımda ailesi yüzünden değilde eşinin eski eşinden olan oğlu ile birlikte yaşamak istemesi yüzünden boşandı hemde 5 yaşında kızı var.. çok üzülüyorum dostuma..bu boşanmalar hele arada çocuk varsa çok kötü yaa

Nasıl ki erkeğin ailesiyle yaşama isteği varsa, ailesinin bir ferdinin hastalığı söz konusu olduğunda kendi İLGİLENMEYECEĞİNİ BİLDİĞİ HALDE bakmak istemesinin doğallığı kadar kadının da bunu istemesi normal.

FAKAT dengeyi kurmak, kurabilmek şartıyla.

Kimsenin ailesinin içini bilemeyiz.

O KADIN neden kocasına karşı saygısızlaştığını, neden babaannesine bakmak istediğini, o evde neler yaşadığını, o adamın o kadına neler yaşattıda bu hale getirdi o kadını bilemeyiz.
Bu yüzden uzaktan değerlendirmek zor.

Bunun haricinde karı-koca dengeyi kurmak zorunda..
İlk sırada çekirdek ailesinin sorumluluğu olmalı ama diğer sorumluluklarını DENGE kurmak şartıyla unutmamaları gerekir.

Evet aileleri çok karıştırıyorlar hayatlarına, buna katılıyorum.

ister kadın ister erkek kendi ailesiyle evliliğini dengeleyemezse işin içinden çıkılmaz olur.

KK'da dolu var canim boyle hikayeler.
Annesinin dizinin dibinden ayrilamayan evlenmesin kardesim. Baskasinin da hayatini mahvetmesin yani.

haklısınız tabıkı dısardan evın ıcındekını bılemeyız.

Ama 3,kısıler yuzunden ayrılanlara cok uzuluyorum ben (
helede cocuk var ıse.

bence evlenildiginde artık karı koca bir cekirdek aile oldugunu hem kadın hemde erkegin farketmesi lazım.3.kişiler ailenin dısında tutulursa daha iyi iletişimler kurulacaktır

Back
X