Arkadaslar herkese iyi bayramlar... dun aksam bizim evde ben kayinvalideme soyledigi bi patavatsiz bi saka,yuzunden küsüp kirilip iyi geceler deyip yattim. Esim yatmadi,ailesiyle oturuyordu onlarla konusup beni yanina cagirdilar hayirdir gelin geneneyaptik dediler bnde hicbisey yapmadiniz ayrica,gene ne,yaptik ne demek surekli hata,arayan biriymisim gibi dedim. Sonra esim de annesinin yanina oturdu bi kv spylendi bi esim soylendi bi kv bi esim. Bende dedim ki kusura bakmayin kirildigim icin bi dovmediginiz kaldi bidaha kirilmambengidiyorum deyip annemleri aradim. Cunku esimecok kirildim annesiylebir olup beni dislamasi bana lafsaymasi o kadarzoruma gitti ki...
Annemleabim geldi ortamduzeldi kv cok kibarlasti esim annecim abicim demeyebasladi ben cirkefgelin oluverdim. Sonra annemleabim baristirmaya calisti ama ben cantami alip ciktim bu sabahta esim whatsaptan engellemis ve ortak face hesabimizdan resimlerimizi kaldirmis bende whatsaptan,kaldirdim. Bu arada birazdan test yaptirip hamile olup olmadigimi ogrencem bu suphemi de biliyolar.
Sizce ne olur bundan,sonra
Annemleabim geldi ortamduzeldi kv cok kibarlasti esim annecim abicim demeyebasladi ben cirkefgelin oluverdim. Sonra annemleabim baristirmaya calisti ama ben cantami alip ciktim bu sabahta esim whatsaptan engellemis ve ortak face hesabimizdan resimlerimizi kaldirmis bende whatsaptan,kaldirdim. Bu arada birazdan test yaptirip hamile olup olmadigimi ogrencem bu suphemi de biliyolar.
Sizce ne olur bundan,sonra