- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En ıyısı sensın. Benım gıbı mıymırık olup ezilecene içindekıleri söyle kurtulBükemediğim bileği kırarım.
Sloganım bu. Dünyadaki en çirkef kadın benim. hiç zararını görmedim daha.
Wpden engelleyen koca ne ya?
Koca değildir o. Bunca yıl bir ergenle sevişmişsin.
Bence haddini bildir.
Bükemediğim bileği kırarım.
Bence haddini bildir.
Yüzde yüz destek benden bende direk takibe aldım.arkadaşı feyzlenelim diye :)Dünyadaki en cirkef kadinim derken ilgimi cektin. Yani bir blog acsan da hepimiz faydalansak. Cünkü ezilmek neredeyse dnamiza isleyecek( genel anlamda konusuyorum).
Yani kadinlarin da bir devrimi olsun da türlü sucluluk psikolojilerinden, ezikliklerden kurtulalim.
Ha ben de fena degilimdir ama yine de lafimi karsimdakine söylemem susarim.
Sabir mi denir salaklik mi denir bilemem ama kendim karsimdakine kötü söz dahi söylerken fenalasirim.
Kadinlar olarak derse ve terapiye ihtiyacimiz var.
Aramizda böyle cengaverler var ise lütfen bir sekilde akil alalim efenim sizden de.
Cani cehenneme. Istemezse istemesin. Hic ustune gitme sakin. Hatta sen agirdan al.Saskinliktan agladim mutlu oldum bi uzuldum derken dayanamadim esimi aradim soyledim hic,sevinmedi iyi dedi kapatti bidaha da aramadi
İşte bu yaBükemediğim bileği kırarım.
Bence haddini bildir.
Ben eşim aileisnin yaninda bana sesini yükseltti birkere aynı şeui bende ailemin yanında ona yaptım artık yapmıuor kısasa kısas bazılarında çok etkili oluyorKirilmayin, kırın. Sloganimiz bu. Biz kirildikca, onlar gucleniyor. Lafinizi esirge, eyin, birisi size kotu bisi soylerse, sizde lafinizi esirgemeyin, yapistirin lafi. Kocaniz size annesinin yaninda laf soylediginde, terbiyesiz utanmiyor musun baskalarinin yaninda benimle boyle konusmaya deseydiniz, devam ederse de, misliyle karsiligini verseydiniz ohh cok iyi olurdu. Erkekler bundan anliyor.
Allahın cezası adam !Saskinliktan agladim mutlu oldum bi uzuldum derken dayanamadim esimi aradim soyledim hic,sevinmedi iyi dedi kapatti bidaha da aramadi