• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneciimin yanna gitmek istiyorum...

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
benimkine dert denmez biliyorum ama benim içime dert oldu ve paylaşmak istedim. biz yani eşim ve ben kıbrısa taşınıyoruz.
ama eşim hem oraları bilmediğimiz için hemde ev bulmak için benden 1 ay önce gidip işlerini halledip sonra beni yanına alıcak.
ve bende bu 1 ay süresince ailemin yanına gitmek istedim (ailem trabzonda ben bursada yaşıyorum)
ailemin yanınada normal olarak daha rahat ederim sonuçta. eşimin ailesiyle zaten sürekli yanyanayız. ama kayınpederim gitmemi istemiyor. bizimle kal diyor.
bende kıramıyorum. tamam kayınpederim beni sevdiği için gitmemi istemiyor ama bende ailemi görmek istiyorum.
sonuçta 1 ay sonra kıbrısa gidicem ve kimbilir bidaha ne zaman gelicem türkiyeye. bugünden beri canım çok sıkkın.
kayınvalidem desen evde asla oturmaz sürekli hergün ev oturmalarına gidiyor.
bende evcimenim hiç sevmem ev oturmalarını. oda her yere giderken beni takıcak peşine
off yaaa. insan kendi evinde baba evindeki rahatı başka yerde bulabilirmi yaa. ne yapcağımı şaşırdımmafoldumben:çok üzgünüm:

tavrımı koyar, dururumu izah ederdim.dediğin gibi bir daha ne zaman tarbzona gelebilirsinki ne t tarih yok elinde.ben böyle bir şeyi kabul etmezdim.eşimde zaten benden önce git ailenin yanında kal tadını çıkar derdi...

eşim zaten git diyo ama babasıda böyle diyince ben karışmam canın nasıl isterse öyle yap diyo
sorun bende babamızı kıramıyoruz
offfff

ailenize gitmeyi kayınpederinize mi sordunuz?

kayınpederinizin nasıl bir söz hakkı var üzerinizde bilmiyorum ama direk eşinize ben bu haftasonu annemlere gidip biraz hasret gideriym olur mu diyebilirsiniz. o dahayır diyecek değil. bu durumun üstünede 3. kişiler bişiy diyemez.

Esınız ızın verdıkten sonra gıdebılırsınız
kayınpederınızede uygun bır dılle anlatırsınız
anlayısla karsılıcagını umarım en onemlı kısı ızın verdıkten sonra gıtmenıze......

Aılenı görmek ıstemekten baska doğal ne olabılır kı...

Kayınpederınız madem sızı sevıyor guzellıkle söyledıkten sonra onu kırmadan söylemıs olursunuz zaten...

benimkine dert denmez biliyorum ama benim içime dert oldu ve paylaşmak istedim. biz yani eşim ve ben kıbrısa taşınıyoruz.
ama eşim hem oraları bilmediğimiz için hemde ev bulmak için benden 1 ay önce gidip işlerini halledip sonra beni yanına alıcak.
ve bende bu 1 ay süresince ailemin yanına gitmek istedim (ailem trabzonda ben bursada yaşıyorum)
ailemin yanınada normal olarak daha rahat ederim sonuçta. eşimin ailesiyle zaten sürekli yanyanayız. ama kayınpederim gitmemi istemiyor. bizimle kal diyor.
bende kıramıyorum. tamam kayınpederim beni sevdiği için gitmemi istemiyor ama bende ailemi görmek istiyorum.
sonuçta 1 ay sonra kıbrısa gidicem ve kimbilir bidaha ne zaman gelicem türkiyeye. bugünden beri canım çok sıkkın.
kayınvalidem desen evde asla oturmaz sürekli hergün ev oturmalarına gidiyor.
bende evcimenim hiç sevmem ev oturmalarını. oda her yere giderken beni takıcak peşine
off yaaa. insan kendi evinde baba evindeki rahatı başka yerde bulabilirmi yaa. ne yapcağımı şaşırdımmafoldumben:çok üzgünüm:
güzellikle anlat canım k.pederine kıbrısa gidecem biliyon hem annemleri görmek yanlarında kalak istiyorum de yani dile getir bir bakıma

o zaman babaya deki 15 gün annemlerde kalıp yine gelirim de...hem babanın gönlünü yapmış olursun hemde ailenin yanına gidip kendi istediğini

Eşinizin ailesine, "Yakında Kıbrıs'a gideceğim, bu yüzden 15 gün ailemle hasret gidermek istiyorum. Biletimi aldım yarın gidiyorum" dersiniz olur biter.
Kimseden izin almak zorunda değilsiniz. Bence ailenizle hasret giderin, kimse de buna karışamaz.

ben olsam eşimle konuştuktan sonra kimseyide dinlemem giderim ailemin yanına. ama kayınpederinizle aranız iyise, babacım, annemleri görmek istiyorum o yüzden onların yanına gidiyorum ben derim, ve giderim.

eşiniz ve kayınpederiniz kararı size bırakmış
hiçbişey anne kokusu gibi olamaz opuyorumnanaktan
vakit kaybetmeyin bence
kaydirigubbakcemile4

kayınpeterınden önce eşinden izin almalısın........
tabiki aileni görmek hakkın..heleki uzaklaşıp gideceksin.......
güzellikle de..madem seviyorlarda anlar.....seni.......
özellikle eşinin seni anlaması gerekiyor bence.....

tamam büyüklere saygı göstermek gerekirde olay bu raddedeykende aman baba canım babaya luzum yok bence,ben ailemi görmeye gidicem ve k.peder gitme diyecek öylemi,paralarım valla adamı ..benmi biraz kuralsızım sizmi kuralcı bilemem . yeri gelir tartışırım k.pederimle yeri gelir hesaplaşırım ,ne yani o insanda ben değilmiyim ,çok saçma ,eşin izin vermiş ,ben olsam 5 dakika durmam..

Git tabii ki,en doğal hakkın
Ama iki tarafın da gönlünü alacak yol diğer arkadaşların da belirttiği gibi,ikiye bölmektir kalan günleri.Hatta kendine biraz torpil geç 20 annende,10 kayınbabanda olsun.
Daha ne duruyorsun,topla çantanı git,annenle geçireceğin zamandan harcanıyor bu günlerin..yerimseniben

bencede ailinizin yanına gidin..araya uzak mesafeler girecek kim bilir ne zaman göreceksiniz ailinizi...eşinizin ailesini kırmak istemiyorsanız 10 gün onlarla kalın geriye kalan kısmı kendi ailenz ile geçirin derim en dogal hakkınız...mademki eşiniz karışmıyor siz iki tarafıda idare edin derim...

cnm sonuçta ailen hem uzakta hemde kıbrısa gittiğinizde hepten uzaklaşacaksınız bence kpederini dinleme ve ailenin yanına git hiç düşünme bile kpederin seni seviyorsa anlar....

ne demek canım kayınpederi kırmamak için aileyi görememek.. ben annemi özledim deyip gideceksiniz. buna karşı çıkmaya kalkarlarsa tavrınızı koyarsınız..

ay valla biz bazen ne istedigimizi bilmiyoruz

burda ne gelinler var anasinda kalmasina izin verilmeyen biliyormusun canim ?

haksizlik yani su yazdiklarin onlara !

Back
X