• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneciimin yanna gitmek istiyorum...

Git tabii ki,en doğal hakkın
Ama iki tarafın da gönlünü alacak yol diğer arkadaşların da belirttiği gibi,ikiye bölmektir kalan günleri.Hatta kendine biraz torpil geç 20 annende,10 kayınbabanda olsun.
Daha ne duruyorsun,topla çantanı git,annenle geçireceğin zamandan harcanıyor bu günlerin..yerimseniben

Bencedeee yazılanlara katılıyorumm.Durmanız ve halaa ne yapıyım demeniz vakit kaybı 20 gün annenizde 10 gün kayınvalidenizde kalır sonrada kıbrısa gidersiniz.Hem kimse kırılmazz hemde sizin gönlünüz olur heleki eşiniz tamam dedikten sonra ne yapıyım diye düşünmeyin derimm..

Eşin tamam dedikten sonra bence kararı vermek tamamen sana kalmış. insanın annesi ailesi başka onlara hasretsin bide kıbrısa gidince hasretin daha da büyüyecek. ben olsam anneme özlemim çoksa kimseyi dinlemez anneciğime giderdim..

eşim zaten git diyo ama babasıda böyle diyince ben karışmam canın nasıl isterse öyle yap diyo
sorun bende babamızı kıramıyoruz
offfff

Sende kırmadan aileni uzun zaman göremeyeceğini ve ailene gitmek istediğini anlat canım eğer dediğin gibi seni seviyorsa anlayış gösterecektir kayınpederin.

Bu durumda annenin yanına gitmekden başka bir şey düşünülemez bile
Kesinlikle eşinle konuş, kayınpederinle gerekirse o muhattap olsun, ben izin verdim gitmesine falan desin, ama bir an önce git bencede..

Offf anacım olsaydıda yanına gidiverseydim bende..Ne kayınpeder dinlerdim ne koca. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: /B]

bu nasıl sevgi böyle
kayinpederin seni bukadar çok seviyor ve düşünüyorsa kendiliğinden kızım git anneleri gör uzun zaman göremiceksin zaten demesi gerekir

ben,hiç izahat vermeden annemlere gidiyorum derdim.
sonuçta izin almam gereken kişi kocam oda gidebilirsn diyorsa tamamdır
kayınpederin seni seviyor diye vazmıgeçeceksin annene gitmekten
sonuçta yakın oturuyormuşsunuz annenide uzun zaman göremeyeceksin belkide
bencilliğin bu kadarı fazla
benımde annem uzakta 1000 km mesafede benim imkanım olsa
koşa koşa giderim
bu arada kayınpederımle aramda sorun falan yok ama annemın yerine kımselerı koymam koyamam
annene gitmek istiyorsun gitt arkadaşım
kırılırlar falan diyede düşünme

Babanizi kiramiyorsaniz, mirin kirin etmeyin,
istedigini yapin.

kayınpederin art niyetli bir insan değilse neden ona izah etmiyosunki bence pişman olursun belki kıbrısa taşınırsanız bursaya herzaman gidersiniz ama trabzona ALLAH bilir ne zaman gidersin pişman olacağın bişey yapma bence git durumunu anlat git orta yolu bul kardeşim.

bencede zamanının bi kısmını ailenle bi kısmınıda kayınvalidenlerle geçirirsin........
anlayışla karşılarlar madem ki seni seviyorlar problem çıkmaz herhalde............

minnoşum kociğinle konuş
zaten haydar hocam sana sahip çıkmak istediği için kendini ortada hissetmeni istemediğiiçin böle diodur
sen net tavrını koyduktan sonra o ne kırılır nede darılır üzme kendini
inş herşey gönlünce olur
seni seviorum..

Eşin tamam git diyorsa daha ne düşünüyorsun ...
Alt tarafı 1 ay yani bu nasıl bir düşüncesizlik ona mı kalmış karar vermek..
Şunu anlamıyorum kendi kızları olsa acaba aynı şeyi yaparlarmı.
Git kızım k.validenlerde mi kal derler...
Aileni görmek istemen son derece doğal git ailenle başbaşa kal.
Ben 2 sene ailemn yanına gittim eşim yokken her fırsatta gidiyordum yanlarına..
K.validem neden gidiyorsun diyede soramaz bana böyle birşeyede hakkı yok zaten..

Back
X