Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür ama 2 gündür çok halsizim hic bisey yapasim yok çok üzülüyorum sanki bebegime iyi bakamiyormusum gibi suçlu hissediyorum zor yemek yiyorum dun kaynanamlari aradı eşim biraz yanımda kalsın diye o da ben gelemem rahat edemem o gelsin demiş ben nasıl gidiyim dedim zaten halsizim otobüse in bin kayınbaba var kaynim var nasıl yatıp kalkicam dedim eşime o da bisey diyemedi biliyor huylarni anneme gidyim desem 7 saat aramiz yol tehlikeli olur diye korkuyorum o da gelemiyor kardeslerimin okulu var
Anlicaniz çok bunaldim kızlar başka kimsem de yok burada annemin yemeklerini özlüyorum çok üzülüyorum annemde öyle. boşuna dememisler ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz diye annelerinizin babalarinizin kıymetini bilin biraz olsa içimi doktum iyi ki burası var Allah a emanet olun
Kiyamam sana bence yol tehlikeli olmaz doktorun mu soyledi sana yolculuk sakincali diye?eger demediyse cok rahat gidebilirsin annecigine ben taaaa almanyalara gittim bir de bavul tasidim falan dusun yaniMerhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür ama 2 gündür çok halsizim hic bisey yapasim yok çok üzülüyorum sanki bebegime iyi bakamiyormusum gibi suçlu hissediyorum zor yemek yiyorum dun kaynanamlari aradı eşim biraz yanımda kalsın diye o da ben gelemem rahat edemem o gelsin demiş ben nasıl gidiyim dedim zaten halsizim otobüse in bin kayınbaba var kaynim var nasıl yatıp kalkicam dedim eşime o da bisey diyemedi biliyor huylarni anneme gidyim desem 7 saat aramiz yol tehlikeli olur diye korkuyorum o da gelemiyor kardeslerimin okulu var
Anlicaniz çok bunaldim kızlar başka kimsem de yok burada annemin yemeklerini özlüyorum çok üzülüyorum annemde öyle. boşuna dememisler ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz diye annelerinizin babalarinizin kıymetini bilin biraz olsa içimi doktum iyi ki burası var Allah a emanet olun
Bir bebeğin olacak,sen de bir anne olacaksın.Ayakların daha sıkı basmalı yere ve dimdik durmalı kimseden birşey beklememelisin.Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür ama 2 gündür çok halsizim hic bisey yapasim yok çok üzülüyorum sanki bebegime iyi bakamiyormusum gibi suçlu hissediyorum zor yemek yiyorum dun kaynanamlari aradı eşim biraz yanımda kalsın diye o da ben gelemem rahat edemem o gelsin demiş ben nasıl gidiyim dedim zaten halsizim otobüse in bin kayınbaba var kaynim var nasıl yatıp kalkicam dedim eşime o da bisey diyemedi biliyor huylarni anneme gidyim desem 7 saat aramiz yol tehlikeli olur diye korkuyorum o da gelemiyor kardeslerimin okulu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?