annee oluyorummm galiba benn..:)

pembeli55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
40
0
36
Trabzon
bende katıldim araniza 4 aylik evliyim kistim vardi umutsuzdum bebek ıcin,tekrarladi sandim dun doktora gittim kan tahlili yaptirdi.akşamda otururken netten bi bakım şonucjara dedim şok olduk:-)beta hcg 284,3 cikti:-)anne oluyorum galiba ben:-)yarın doktora gidicemmm inşallahh bir sorun yoktur...

bende katıldim araniza 4 aylik evliyim kistim vardi umutsuzdum bebek ıcin,tekrarladi sandim dun doktora gittim kan tahlili yaptirdi.akşamda otururken netten bi bakım şonucjara dedim şok olduk:-)beta hcg 284,3 cikti:-)anne oluyorum galiba ben:-)yarın doktora gidicemmm inşallahh bir sorun yoktur...
hayırlısı olsun canım allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun benımde kıstım vardı kıstm oldugu halde tedavı görmeden hamıle kaldım ve 4 cu ayıma kadar kıstım vardı bebek buyudugu ıcın kıstımı patlatmıs :)) hıc korkma benımde kan degerlerım 385 tı :)

pazartesi 284 bugun yani çarşamba 805 olmus kizlar mucızem tutunuyor bana ya:-)cok sagolun canlarim allahim olmayanlara nasıp etsin:-)

pazartesi 284 bugun yani çarşamba 805 olmus kizlar mucızem tutunuyor bana ya:-)cok sagolun canlarim allahim olmayanlara nasıp etsin:-)

Çok sevindim.
Allahım kucağına Almayı da nasip etsin her hamile haberi aldığımda kendi bebeğim miş gibi seviniyorum hele birde gebelik oluşmasında problem olanlar varya onlarda daha bi cok seviniyorum. Nasıl büyük bir mucizedir Ya Rabbim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Rabbim tüm anne adaylarına kucagına almayı nasip etsin anne olanlara da yavrusuyla bir ömür nasip etsin inşş.
Amin

kızlar kasım 23 son adet tarihimdi.... aralık 24 te hassas testlerde yaptım 10 dakka içinde belirdi ikinci çizgi,sonra 25 aralıkta bi daha yaptım 5 dakka içinde geldi çizgim pembelendim yani :) heralde galiba sanırsam bende hamişim.sizcede oylemiyim ???

kızlar kasım 23 son adet tarihimdi.... aralık 24 te hassas testlerde yaptım 10 dakka içinde belirdi ikinci çizgi,sonra 25 aralıkta bi daha yaptım 5 dakka içinde geldi çizgim pembelendim yani :) heralde galiba sanırsam bende hamişim.sizcede oylemiyim ???

muhtemelen hamilesin canım hemen bi kan testi yaptırıp sonucu bize de bildir. ihtimaller hamilelikten yana.
İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin

muhtemelen hamilesin canım hemen bi kan testi yaptırıp sonucu bize de bildir. ihtimaller hamilelikten yana.
İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin

amin canımcım amin...zaten gögüs agrısında duramıyorum baş dönmesi fena halde arada bi kasıklarıma belirli aralıklarla agrı vuruyo ama anlık sonra hemen geçiyo adet zamanındaki ağrı gibi,gögüslerime dokunamıyorum kocaman oldular ama yumuşak adet dönemindeki gibi sert değil,yarın allahın izniyle doktora gidicemde ka testi hemen aynı gün içinde belli oluyormu veya ultrasonda direk gözükürmü olup olmadıgı ???

amin canımcım amin...zaten gögüs agrısında duramıyorum baş dönmesi fena halde arada bi kasıklarıma belirli aralıklarla agrı vuruyo ama anlık sonra hemen geçiyo adet zamanındaki ağrı gibi,gögüslerime dokunamıyorum kocaman oldular ama yumuşak adet dönemindeki gibi sert değil,yarın allahın izniyle doktora gidicemde ka testi hemen aynı gün içinde belli oluyormu veya ultrasonda direk gözükürmü olup olmadıgı ???

eger bebeğin küçükse ultrasondan göremezsin en az 4 haftalık olmalı ve iyi bir ultrason olmalı .
kan testi gün içerisinde cıkar:)
Çok sevinddim hadi hayırlısı bize de yaz güzel haberlerini
ben 3 haftalıkken öğrenip 4. haftada miniğimin minik kesesini ultrasonda görmüştüm.
Allahım sana da nasip etsin.
şimdi kalp atışlarını da duyduk cinsiyet bekliyoruz.
Darısı hepimizin başına Rabbim gönlümüze göre versin.

eger bebeğin küçükse ultrasondan göremezsin en az 4 haftalık olmalı ve iyi bir ultrason olmalı .
kan testi gün içerisinde cıkar:)
Çok sevinddim hadi hayırlısı bize de yaz güzel haberlerini
ben 3 haftalıkken öğrenip 4. haftada miniğimin minik kesesini ultrasonda görmüştüm.
Allahım sana da nasip etsin.
şimdi kalp atışlarını da duyduk cinsiyet bekliyoruz.
Darısı hepimizin başına Rabbim gönlümüze göre versin.

kan testinin gün içinde belli olması iyiymiş yoksa bi gün daha bekleyiş delirtiyo beni :) amin inş.hayırlısı bakalım...yani iki testte çizgi çıktıgına göre dogrudur sanırsam :) yarın haber veririm inş.

kan testinin gün içinde belli olması iyiymiş yoksa bi gün daha bekleyiş delirtiyo beni :) amin inş.hayırlısı bakalım...yani iki testte çizgi çıktıgına göre dogrudur sanırsam :) yarın haber veririm inş.
canımm hamilesinn benceeee :))))bende ilk önce 284 çıktı gitti akşam kocam idrar testi aldı geldiii yakından görlecek kadar açık pembee silik çizgi çıktı..:)hayırlı olsun şimdii kan testini alınca degerlerini banada yaz canımmmm:)))bugun 805 olmuş doktor gzel dedi 3 hafta sonra gel ultrason ve gebelik tetkiklerini yapıcaz dedi..:)

Çok sevindim.
Allahım kucağına Almayı da nasip etsin her hamile haberi aldığımda kendi bebeğim miş gibi seviniyorum hele birde gebelik oluşmasında problem olanlar varya onlarda daha bi cok seviniyorum. Nasıl büyük bir mucizedir Ya Rabbim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Rabbim tüm anne adaylarına kucagına almayı nasip etsin anne olanlara da yavrusuyla bir ömür nasip etsin inşş.
Amin

canımmmmmmmmmmmmmmmm çok tşk ederimmm yaaaaaa aminnnnn hemidee nasıl bir mucizeeee havalarda uçuyozz kocamlaa rabbimm olmayanlara versinnnnnn

Allahım bana da sizin gibi mucize yaşatmayı nasip eder inşallah. Benim için de dua edin ne olur. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tebrik ederim sizleri....

canım inşallah hamişsindir,bende bu aydan çok umutluyum 1 senedir bekliyoruz adetime daha 10 gün var ama şiddetli bel ağrım oluyo 2 gündür..görümcemde böyle öğrendi hamile olduğu beli çok ağrıyodu...inşallah hamişizdir....

Back
X