33. haftama yeni giriyorum. Yaklaşık iki haftadır falan arada sancım oluyor adet ağrısı gibi, carpintim oluyor, nefes almakta güçlük çekiyorum. Bugün hiçbir iş yapmadığım halde kasıklarım belime dogru ağrıyor bebeğim iki bacagimin arasında sanki pit pit atıyor nefesim yetmiyor . Bu zamana kadar yalancı sancilardir normaldir dedim ama korkmaya başladım. Erken doğum belirtisi değildir de mi. Yardımcı olun lütfen. Kontrolum 16 sında daha var
Bende 30 haftalık hamileyim bahsettiğiniz durum geceden beri bende de var ögleki çocuğum sanki vajinamı karıstırıyor ellerıyle ne yapsam bilemedim acile gitmek istemiyorum ama hayırlısı Rabbimin izniyle birşey olmaz ins
İnşallah. Ben sol tarafıma yatıyorum öyle olduğu zaman. Acilde de bişey yapacaklarını zannetmedigim için. Yatarken bile ziplatiyor beni sancidan. Allaha emanetler artık
amaan masallah kadin dogurcak nerdeyse.ne kadr buyumussnz kuzu biz hala 30 lara gelemedik.hala bebi medem asagida bugun neden az hareket ediyo derdindyz.vakit hic gecmiyo delircem galiba depresiyorm evde durdukca:))
33. haftama yeni giriyorum. Yaklaşık iki haftadır falan arada sancım oluyor adet ağrısı gibi, carpintim oluyor, nefes almakta güçlük çekiyorum. Bugün hiçbir iş yapmadığım halde kasıklarım belime dogru ağrıyor bebeğim iki bacagimin arasında sanki pit pit atıyor nefesim yetmiyor . Bu zamana kadar yalancı sancilardir normaldir dedim ama korkmaya başladım. Erken doğum belirtisi değildir de mi. Yardımcı olun lütfen. Kontrolum 16 sında daha var
nesef darligi bendede bu haftalarda basladi.ama sancilar senin haftalarda olablyms ben biraz fazla meraklymda arastryrm:)) ama yine de dr unu bilgilendr cok rahatsiz edici boyuttysa allah korusun
Ben de yalancı sancilardir diye iki haftadır sesimi cikarmiyorum zaten de iki gündür aşağı aşağı itiyor bisey. Uyanikken tuvalete gittigimde çok afedersiniz bişey çıkacak gibi oluyor ter basiyo ki klozet kullanmama rağmen . Hayırlısı olsun ya korkuyorum ama hareket etmemeye çalışıyorum ışte