Çocuk Hastalıkları Anneler acil bakar misiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

LaDy_Dian

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
714
1.003
303
Bebegim 2 aylik normalde arada kusar ama kesik seklinde.bugun ilk defa fiskirarak kustu ard arda 2 kere atesi falan yok ama endiselendim tekrarlarsa hemen doktora goturucem oncesinde size sorayim dedim.bu tek basina hastalik habercisi olabilir mi? Kusmadan once baya hareketliydi donencesine baka baka gulup duruyodu ondan da olabilir mi acaba.

Canım benim de bebeğim 2. aydan sonra devamlı kusmaya başlamıştı. Doktora götürdük film falan çektiler tahlil falan. sonrasında doktorumuz bebeğin doğumda mekonyum yuttuğu için midesinin yıkanmış olmasına bağladı. ve tam 6. ayımızı doldurana kadar maalesef sürekli kustu. 6 ay boyunca ar mama kullandık. kusmasını biraz hafifletiyordu. sonrasında düzeldi. ha birde gaviskon diye bi ilaç da kullandık. ama senin bebeğin üşütmeye bağlı geçici birşey yaşıyor olabilir. bi doktora danış mutlaka. çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…