anneler babalar tartışmasın :(

angel1q2w3e

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
42
2
16
Ankara
kızlar üniversite öğrencisiyim ve annem ve babamla yaşıyoruz. benim sorunum şu ki 2si durmadan tartışıyorlar. doğru düzgün birbirlerine güzel bi söz söylediklerini duymadım.ve işin kötü yanı sürekli birbirlerini bana şikayet ediyorlar annen şunu dedi baban şunu dedi diye. bunu babam daha çok yapıyor ve ben çok bunaldım artık.piskolojim çok bozuk.zor bir bölümüm var ve evde ders çalışmak zorundayım.ama ben odamda ders çalışırken yada otururken onların bağrışlarını hakaretlerini küfürlerini duydukça çok üzülüyorum.bana karşı iyiler tek tek onları seviyorum,şartlarım da iyi ama artık çok bunaldım.mal mülk neye yarar ağız tadı olmadıktan sonra derler ya aynen öyle. ve yıllarca onlarla beraber yaşıycak olmak beni daha da geriyor. çünkü ben çok mutsuzum,kendimi ne derse verbiliyorum ne de başka bir şeye. sürekli bi huzursuzluk ortamı.son zamanlarda o kadar koymaya başladı ki ben de bağırıyorum artık yeteeeeeer diye. geçen sinir kırizine girdim onlar tartışırken.çünkü kendimi bildim bileli böyleler ve 21 yaşıma geldim artık ağır geliyor o hakaretleri duymak.okulumun bitmesine daha 6 yıl var.ders çalışamadığım için de kalıcam muhtemelen daha da uzar.yıllar nasıl geçer bilmiyorum böyle.bazen keşke okumasydım da evlenip gitseydim şu evden diyorum.kendi içime kapandım resmen.şu anda da aynı durum.ağlayarak yazıyorum bunları,içimi dökeyim dedim.napcam bilmiyorum

Allah yardım etsin zor bir durum umarım düzelir 6 yıllık okuyorum demişsin tıp mı okuyorsun? Okulu bitirinceye kadar ayrı eve çıkma imkanın yok mu ?

Allah yardım etsin zor bir durum umarım düzelir 6 yıllık okuyorum demişsin tıp mı okuyorsun? Okulu bitirinceye kadar ayrı eve çıkma imkanın yok mu ?

evet tıp okuyorum.1.sınıftayım daha. yok malesef çünkü tüm düzen burda ve pat diye ayrı eve çıkamam ki,onlar da bu şehirde yaşıyolar çünkü.okul ev çok yakın büyük bi vesile olması lazım ayrı eve çıkabilmem için. o imkansız gibi bişey.
bi de ayrı eve çıksam da o da zor onun da bir sürü derdi var, ve benim aklım hep evde olucak.

Son düzenleme:

haklısın galiba. Peki sürekli tartışma nedenleri nedir yani ?

boşansınlar diye kaç defa dua ettim hatta,bazen o bunaltıyla beddualarım bile oldu, sonrasında da çok üzülüyorum tabi.

haklısın galiba. Peki sürekli tartışma nedenleri nedir yani ?

eskiden senin ailen şunu yaptı benim ailem bunu yaptı mevzuları çoktu(evliyseniz bilirsiniz) daha sonra ekonomik sıkıntılar yüzünden en ufak şeyler sorun oldu. şimdi şükür hiç bir derdimiz yok sıkıntıları atlattık benim güzel bi okulum var dert edilcek bişeyimiz yok ama yıllarca tartışmaya alışmış olucaklar ki incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden 2 gün küs kalıyolar yemek yerken bile laf sokuyolar. Allaha şükür derdimiz bile yokken böyle yapıyolar. ben bile onlardan daha çok olgun olduğumu düşünüyorum. koskoca adamlara öğüt versen olmuyo izah etsen anlamıyolar napıcam bilmiyorum.

ayrıca tartışan anne babalara sesleniyorum,farkında değiller ama çocuklarda büyük izler bırakıyorlar.ben çocuk pskolojisi dersi görüyorum şuan ve bu durumlar gerçekten iz bırakıyor.

hayır evli değilim ama eskiden bizim evdede böyle tartışmalar çıkardı hemde çok şiddetli tartışmalar, birkaç yıldır çok şükür sakiniz inşallah sizinde durumunuz düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…