Ya kızlar yeri değil ama Bnm oğluşumda bronşit var doğdu doğalı yine başladı bugünlerde buhar verdi doktor Nasıl atlatıcaz bunu deneyimli anneler yaza bilirmi lütfen
deniyorum. abisine de bir bardak süt veriyorum. "bak abin de içiyor" diyorum. ona bakarak az da olsa içiyor. inşallah alışır. hiç biberon almadı, biberona alışık olsaydı yattığı yerden bile sütü içerdi. :)
sağol pipeti denedim. babaannesi de pepee'li bardakla biraz süt içiriyor. ben yokken zaten beslenmesinde pek sorun yok ben oldum mu iş değişiyor. üç haftalık tatilde nerdeyse gün boyu hiçbir şey yemedi. 19 aylık çocuk sadece anne sütü aldı. yanıma küçük termos aldım otelde restaurantlarda çorba koydum yok yemedi.
Acaba sen çok mu üstüne gidiyorsun yemek yemesi için bazen bende tutamıyorum kendimi oğlumu zorluyorum ama Canları istemediği sürece yemeyecekler biraz bıraksak aslında üstelemesek acıkınca yiyecekler ama biz anneler yedirmeden duramıyoruz
Merhaba sma 3 kullanana istanbul anadolu yakasında oturan varmı oğluma kullanıyodum ama ara vermiştim tekrar aldık içmedi isteyen varsa göndermek isterim