Bebek Beslenmesi Anneler bakarmisiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.730
1.065
133
Selam kizlar bu gun oglumun tikaniginin ustunde beyazlik vardi leke olur ya oyle oncelerde vitaminsizlikden oldunu derlerdi ama oglum gayet yemegini yer et tavuk yogurt bu gibi vitaminlerinide aldini dusunuyorum o lekeler vitaminsizlikden,mi olur bilen varsa yaza bilir mi

Protein ,çinko ,kalsiyum eksikliği ,böbrek ve karaciğer hastalıklarında ,mantarda beyaz leke oluşabiliyor ama bir dermatolog görsün tabi ki .

Protein ,çinko ,kalsiyum eksikliği ,böbrek ve karaciğer hastalıklarında ,mantarda beyaz leke oluşabiliyor ama bir dermatolog görsün tabi ki .
Yaa ben onemsememisdim gercekden ola bilir mi oglum gayet vitaminli beslidimi dusunuyorum cekmece kalmisdi iki parmagi ondan ola bilir mi acaba alltan cikan beyaz olur mu

Yaa ben onemsememisdim gercekden ola bilir mi oglum gayet vitaminli beslidimi dusunuyorum cekmece kalmisdi iki parmagi ondan ola bilir mi acaba alltan cikan beyaz olur mu

Doktor değilim ,uzaktan bir şey söylemek doğru değil içiniz rahat etmiyorsa bir dermatologa gidin çoğu zaman önemsiz olsa da içiniz rahat eder .

Back
X