Anneler bakarmisiniz

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
36
Oglum 2 yasinda cok az idrar yapiyo iki gundur az ve koyu sari idrari doktor antibiyotik veriyo hemen goturunce antibiyotik kullansam mi biraz daha beklesem mi neyapsam? Eskisen her saat yapardi simdi gece yapmadi sabahta cok az yapti

doktorun tavsiyesine uyun bence. terledi diye çiş yapmayacak mı çocuk? az ve koyu sarı diyorsunuz bu sıkıntılı bir durum. koku da varsa enfeksiyon olabilir. e bu da antibiyotiksiz geçmez. o doktor içinize sinmiyorsa başka bir doktora götürün ama idrar enfeksiyonları hiç bekletmeye gelmez. geçmiş olsun

doktorun tavsiyesine uyun bence. terledi diye çiş yapmayacak mı çocuk? az ve koyu sarı diyorsunuz bu sıkıntılı bir durum. koku da varsa enfeksiyon olabilir. e bu da antibiyotiksiz geçmez. o doktor içinize sinmiyorsa başka bir doktora götürün ama idrar enfeksiyonları hiç bekletmeye gelmez. geçmiş olsun
Tahlil yapmadan antibiyotik veriyolar oyuzden kullanmak ustemedim bi yandan da korkuyorum

Su içirin. Benimkide yapmadı dayadım suyu problem mi var anlamak için. Yaptı şükür. Meğer suyu az veriyomuşum :110:

X